Logo for Skin Medical Oslo

Logo for Skin Medical Oslo

Siste vurderinger av Skin Medical Oslo

Dyktig og tillitsfull lege

Lege: Amer Ghantous Skrevet

Jeg kan anbefale Dr.Ameer på det sterkeste! Han er utrolig dyktig og profesjonell. Følte meg trygg og ivaretatt, og er utrolig fornøyd med resultatet! Skal selv tilbake i november.

Trygghet, presisjon og gode resultater

Lege: Amer Ghantous Skrevet

Jeg har gått til Dr. Amer Ghantous for både medisinsk vurdering av hud og estetisk behandling. Han er svært grundig, tar seg god tid til å forklare hva som anbefales og hvorfor, og svarer på spørsmål på en trygg og faglig måte. Det merkes at han har lang erfaring og høy kompetanse innen hud og estetiske prosedyrer. Resultatet av behandlingen ble naturlig og godt tilpasset. Opplevde hele prosessen som profesjonell og trygg, og kan absolutt anbefale ham videre.

Meget kompetent og dyktig lege

Lege: Amer Ghantous Skrevet

Jeg har over flere år hatt store problemer etter feilbehandling med filler under øyne hos annen klinikk. Etter jeg oppsøkte dr Amer har jeg fått utmerket hjelp; først fjerning av filler (ultralydveiledet) og så lipofilling under øyne og kinn. Dr Amer har fra første konsultasjon gitt gode, faglige råd. Han tar seg tid, lytter og forklarer sine vurderinger på en trygg måte. Han er og tilgjengelig for spørsmål etter konsultasjonen. Jeg var spent før lipofilling, men resultatet har overgått mine forventninger. Både prosess og recovery i etterkant var som dr Amer hadde forklart. Hos Skin Medical møter du en lege som har genuin interesse for sine pasienter og som kan faget ditt, Jeg anbefaler han på det sterkeste!

Faglig dyktig og høy profesjonalitet

Lege: Amer Ghantous Skrevet

Jeg har tatt lipofyller to ganger i lepper og ansikt grunnet systemisk sklerose.
Ghantous er meget dyktig og jeg er fornøyd med resultatene. Han er svært imøtekommende og tillitsfull. Jeg anbefaler Ghantous på det varmeste for behandlinger.

Tear trough

Lege: Amer Ghantous Skrevet

Jeg ble tatt i mot med forståelse. Kan anbefale Dr Amer på det høyeste. Jeg har prøvd tear trough filler behandling flere steder og fått dårlige resultater pluss at de har brukt feil teknikk.
Denne gangen tok jeg hos Amer og ble tatt i mot med forståelse og riktig teknikk bruk. Jeg er kjempe fornøyd og gleder meg til å se full resultat om 2 uker! Kommer tilbake til han neste gang også