Svelvikstrømmen Helsesenter

Storgata 69 A 3060 Svelvik

Siste vurderinger av behandlere ved Svelvikstrømmen Helsesenter

Tillit, forståelse og faglig trygghet!

Lege: Ole Henrik Krat Bjørkholt Skrevet

Jeg har kroniske smerter og psykiske utfordringer, og jeg har derfor et stort behov for oppfølging fra fastlegen. Jeg er ofte til utredninger, trenger jevnlig henvisninger og resepter, og er avhengig av å bli møtt med forståelse, tillit og en opplevelse av å bli sett. For meg er det avgjørende at kjemien med fastlegen fungerer godt, da dette har direkte betydning for min helse og behandling.

På grunn av flytting måtte jeg bytte fastlege. Jeg var i utgangspunktet skeptisk til ny lege og stod på venteliste til en annen, men etter fire konsultasjoner hos Ole Henrik meldte jeg meg av den listen. Årsaken er at han har vist seg å være en svært dyktig lege. Han har stor faglig kompetanse, han lytter aktivt, opprettholder øyekontakt fremfor å fokusere på pc-en, og han bruker til og med tegninger og figurer for å forklare medisinske forhold på en måte som gjør det lettere for meg å forstå.

Ole Henrik er den dyktigste legen jeg har hatt, og jeg opplever at jeg får en unik og verdifull oppfølging hos ham.

Jeg vil også legge til at jeg er svært takknemlig for å ha et så velfungerende og hyggelig helsekontor, med personale som alltid er behjelpelige og trivelige. Selv om jeg bor i Drammen, er det verdt å kjøre 25 minutter for både fastlege og personale!

- Pasient, 30

Ny Fastlege for meg 21.8.25, For en flott Lege og komme til. :-)

Lege: Ole Henrik Krat Bjørkholt Skrevet

Ole Henrik Krat Bjørkholt, Er en flott Fastlege og få etter min gamle jeg hadde i 30 År +. Han tar seg tid og snakke med deg, og fortelle hva han mener om sykdommen din eventuelt. Første møte 21.8.25 var et flott møte med han, Poeng 6+. Sa til han, hvor lenge tror du du blir her. 20 År var Tanken ble jeg fortalt. :-) :-) Alltid Koselig og treffe nytt medmenneske, når en har blitt 63 år også. :-) Velkommen til Svelvik Ole, vi skal nok få mange flotte år sammen. :-) :-) Kona satte pris på deg også, da vi begge har deg som Fastlege nå. :-) Takk for Munnbindet hun fikk på kontoret, så hun ikke smittet deg første dag hun var innom deg. :-)

Hyggelig og dyktig

Lege: Lisa Lorentzen Østtun Skrevet

Jeg fikk time hos Lisa ettersom min fastlege var borte. Hun ga et godt inntrykk og virker veldig dyktig. Hun tok problemet mitt på alvor og undersøkte grundig både symptomene og historikken. Hun var flink til å sjekke journalen, stille spørsmål rundt tilstanden min, og var åpen for å svare på mine spørsmål. Hun forklarte sammenhengen og mulige årsaker på en forståelig måte selv om det ikke var helt klart hva jeg slet med. Hun ga konkrete forslag som kunne gi effekt og veiledet meg med tanke på neste steg.

Lege: Lisa Lorentzen Østtun Skrevet

Vi er ikke vant til nye Fastleger på Svelvik Strømmen Helsesenter, Men Lisa var et fint nytt bekjentskap altså. :-) Var hos henne med Kona i går, 14.4.25 For ei hyggelig dame og treffe for første gang. Hun har jobbet der i ca. 14 dager nå, hun hadde humor også fra første stund. Håper og treffe henne i flere år selv om hun ikke blir vår nye Fastlege da hun deler Kontor med vår nye Fastlege fra 15.7.25 Det jeg vil si her vår Fastlege hadde Ferie i Påskeuka, og Kona hadde vært syk i ca 3 mnd med sterk hoste og Feber noen dager før vi Konsulterte henne. Hun undersøkte henne og fant ut det kunne være Lungebetennelse, og prøver ble tatt og blir sendt inn til Furst i Oslo dagen etter. Resultat etter Påske, Hostesaft ble skrevet ut i første omgang. Terningskast for Lisa ble 6 + ved første besøk. Gikk ut fra henne med et stort Smil om munnen, for en Hyggelig Fastlege. :-) :-)

Har bare vikarer!

Lege: Ole Henrik Krat Bjørkholt Skrevet

Helt ok person, men han er aldri på kontoret. Kun vikarer. Dette blir for dumt! Du må kunne forvente at din fastlege er til stede noen ganger, men aldri denne legen. Det er ikke sånn vi skal ha det i Helse-Norge. Svært skuffende.