Sterk Helse og Trening Nydalen AS

Maridalsveien 323 0872 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Sterk Helse og Trening Nydalen AS

Legen flyttet kontor 3 ganger på 3 år og bare vikarer!

Lege: Linda Katrine Severinsen Backlund Skrevet

Jeg møtte denne legen første gang for noen år siden, da hun overtok listen etter min tidligere fastlege. Etter kort tid opplevde jeg at det stadig ble satt inn vikarer, samtidig som legen flyttet kontor flere ganger.

Nå flytter hun igjen fra Øvre Nydalen legekontor fra 1. august. Jeg finner det vanskelig å forstå hvordan Oslo kommune kan tillate at en fastlege driver på en slik uorganisert måte, uten tilstrekkelig hensyn til pasientene sine.

Jeg har heller ikke opplevd legen som spesielt kompetent, og har derfor valgt å bytte til en annen fastlege spesialist ved Øvre Nydalen legekontor, som jeg er veldig fornøyd med.

Anbefaler Thugica som fastlege

Lege: Thugica Jeyabalan Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Thugica som fastlege. Hun er både kunnskapsrik, lyttende, tålmodig og svært forståelsesfull. Hun klarer å kombinere høy faglig kompetanse med empati, noe som gjør at jeg alltid føler meg trygg og godt ivaretatt under konsultasjonene. Jeg anbefaler henne gjerne til andre som ønsker en lege som virkelig tar seg tid og bryr seg.

Meget dyktig lege!

Lege: Thugica Jeyabalan Skrevet

Thugica er en meget dyktig lege som både er faglig dyktig samtidig som hun tar seg god tid og er lyttende. Rådene hennes er konstruktive og oppfølgingen er enestående. Anbefales!

God og profesjonell Lege

Lege: Thugica Jeyabalan Skrevet

En svært dyktig og lyttende fastlege som tar seg tid og ser hele pasienten. Føler meg alltid trygg og ivaretatt

En fastlege som virkelig bryr seg!

Lege: Thugica Jeyabalan Skrevet

Jeg vil gi min varmeste anbefaling til Thugica som fastlegen min. Jeg er utrolig fornøyd med den omsorgen og behandlingen jeg har fått. Thugica er alltid lyttende, empatisk og tar seg tid til å forstå mine bekymringer. Jeg føler meg trygg og ivaretatt i alle situasjoner. Legen er også svært dyktig faglig sett. Kommunikasjonen er alltid klar og tydelig, og jeg føler meg godt informert om min egen helse. Alt i alt er jeg svært takknemlig for å ha en så fantastisk fastlege.