Logo for House of Health Apotekergata

House of Health Apotekergata

Logo for House of Health Apotekergata

Om

Velkommen til House of Health Apotekergata – Ditt moderne, tverrfaglige helsesenter!

Hos House of Health Apotekergata finner du et komplett helsetilbud i lyse og moderne lokaler. Vårt mål er å gi deg en helhetlig tilnærming til din helse, enten du trenger behandling for en spesifikk plage, ønsker å forebygge skader, eller vil gjøre en varig livsstilsendring.

Vi er stolte av våre fasiliteter som inkluderer:

• Moderne lokaler: Som er behagelige å oppholde seg i.

• Toppmoderne treningsrom: Fullt utstyrt med både styrkeapparater og frie vekter for optimal rehabilitering og trening.

• Avansert behandlingsutstyr: Vi bruker ultralydmaskin til diagnostikk og har moderne trykkbølgeapparater (ESWT) for effektiv behandling av muskel- og skjelettplager.

Et sterkt fagteam som ser hele deg
Vårt tverrfaglige team jobber tett sammen for å gi deg den beste oppfølgingen. Hos oss møter du:

• Fysioterapeuter

• Livsstilslege

• Ernæringsfysiolog

• Personlige trenere

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester under samme tak:

• Fysioterapi: Grundig undersøkelse (bl.a. med ultralyd), manuell behandling, trykkbølgebehandling (ESWT), og skreddersydde treningsprogram med veiledning i vårt treningsrom.

• Legetjenester: Konsultasjoner med vår livsstilslege med spesielt fokus på helhetlig helse og livsstilsintervensjoner.

• Ernæringsveiledning: Personlig veiledning og rådgivning fra autorisert og anerkjent ernæringsfysiolog.

• Personlig trening: Tilpasset treningsveiledning for dine mål.

Hos oss får du en grundig vurdering og en helhetlig plan tilpasset dine behov – fordi vi vet at god helse sjelden handler om én løsning alene.

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss, og behandlingen kan ofte dekkes av din helseforsikring.

Time kan bestilles enkelt på nett, og det er mulig å ringe våre behandlere:

Velkommen til oss i Apotekergata!

Nettsted
Apotekergata 10 0180 Oslo

Bestill time

Siste vurderinger av House of Health Apotekergata

Dyktig fysioterapeut som forstår idrettsutøvere

Fysioterapeut: Børge Leknes Skrevet

Jeg har gått til Børge Lekenes hos House of Health, og kan virkelig anbefale både ham og resten av teamet på klinikken! Som aktiv idrettsutøver har jeg hatt min del av skader, og Børge har vært utrolig flink til å tilpasse behandlingen slik at jeg kan fortsette å drive med idretten min, samtidig som jeg får den oppfølgingen jeg trenger for å bli helt bra.

Han er faglig sterk, tar seg tid til å forklare ting grundig og skaper alltid en trygg og positiv atmosfære.

En klinikk og fysioterapeut jeg varmt kan anbefale til alle, spesielt til deg som driver med idrett og ønsker profesjonell oppfølging med en personlig tilnærming.

Fornuftig og imøtekommende

Fysioterapeut: Jørgen Jahren Skrevet

Oppsøkte Jørgen for behandling i forkant av Norgesmesterskap i styrkeløft, kjenner til Jørgen fra da vi studerte sammen. Fikk god behandling og god hjelp som resulterte i symptomlindring for ryggplagene mine. Jørgen fremstår som faglig dyktig og imøtekommende.

Masse kunnskap og man føler man er i trygge hender

Fysioterapeut: Børge Leknes Skrevet

Har gått til Børge Leknes i 3år og er super fornøyd med behandling og oppfølgingen jeg har fått. Børge har masse kunnskap og man føler at man er i trygge hender. Kan anbefale han på det sterkeste.

Kunnskapsrik og dyktig fysioterapeut

Fysioterapeut: Jørgen Jahren Skrevet

Kom til Jørgen med vondt i korsryggen som følge av styrketrening. Han stilte en rekke spørsmål, og gjorde grundige tester før han konkluderte med at jeg hadde en mild form for prolaps i ryggen.
Opplevde Jørgen som en meget kunnskapsrik og dyktig fysioterapeut, som ikke tok noen snarveier når det kom til hverken diagnostisering, behandling eller oppfølging.
Som person er han fryktelig hyggelig, og det var åpenbart fra første sekund at her var man i gode hender.
Om jeg opplever nye fysiske plager vet jeg hvor jeg skal gå - Jørgen ved House of Health.

Dyktig, grundig og tålmodig

Fysioterapeut: Jørgen Jahren Skrevet

Jørgen har hjulpet meg med å behandle en beinhinnebetennelse som satt i i 3 måneder før jeg fikk hjelp av han. Jeg opplevde Jørgen som veldig kompetent, tålmodig og grundig. Han brukte en god kombinasjon av behandling (trykkbølge) og øvelser som hadde rask effekt. Han hjalp meg med en strukturert plan for å gradvis øke løpebelastningen, noe som var veldig nyttig. Han tok seg alltid tid til å forklare hvis jeg hadde spørsmål. Fleksibel når jeg måtte flytte time og alltid på tid. Dyktig kar som jeg anbefaler sterkt!