Logo for House of Health Nationaltheatret

House of Health Nationaltheatret

Logo for House of Health Nationaltheatret

Om

Velkommen til House of Health Nationaltheatret – Din ekspert på osteopati!

Hos House of Health Nationaltheatret finner du et spesialisert helsetilbud i lyse og moderne lokaler, sentralt i Oslo. Vårt fokus er helhetlig behandling av muskel- og skjelettplager, hvor vi er opptatt av å finne den egentlige årsaken til dine smerter.

Ved House of Health Nationaltheatret finner du:

• Erfaren osteopat: Vår terapeut er ekspert på manuell, "hands-on" behandling. Vi bruker god tid på å lytte til deg og gjennomføre en grundig undersøkelse for å forstå sammenhengen bak dine plager.

• Helhetlig behandling: Vi behandler ikke bare symptomet, men ser hele deg. Målet er å gjenopprette kroppens naturlige funksjon og gi deg verktøyene du trenger for en varig bedring. Behandlingen består av manuelle teknikker, tilpassede treningsprogram og veiledning.

• Moderne fasiliteter: Behagelig behandlingsrom lokalisert inne i SPACES Haakon VIIs gate 5, som skaper en rolig atmosfære for din konsultasjon. Vi benytter også ultralydapparat som et diagnostisk verktøy i undersøkelsen for å sikre en nøyaktig vurdering.

Hos oss får du en grundig vurdering og en helhetlig plan tilpasset dine behov – fordi vi vet at god helse sjelden handler om én løsning alene.

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss, og behandlingen kan ofte dekkes av din helseforsikring.

Bestill time enkelt på nett. Velkommen til oss ved Nationaltheatret!

Siste vurderinger av House of Health Nationaltheatret

Dyktig og profesjonell osteopat

Osteopat: Abdallah Idwan Skrevet

Fikk god hjelp med beinbetennelse. Behandlingen var effektiv, og oppfølgingen veldig hyggelig, merker stor forskjell allerede. Abdallah er kunnskapsrik og flink til å forklare, så jeg følte meg trygg hele veien. Topp service og merkbar bedring etter få behandlinger. Profesjonell og hyggelig osteopat kan virkelig anbefales :)!

Profesjonell og hyggelig

Osteopat: Abdallah Idwan Skrevet

Veldig flink, profesjonell og hyggelig osteopat! Han undersøkte både ankelen og ryggen min grundig, ga god behandling og et tilpasset treningsprogram med nyttige tips for opptrening etter skade. Anbefales på det sterkeste!

En veldig god opplevelse!

Osteopat: Abdallah Idwan Skrevet

Abdallah var hyggelig, lyttende og tok seg tid til å stille relevante spørsmål for å forstå situasjonen min. Behandlingen føltes trygg og profesjonell, og han forklarte underveis hva han gjorde. I tillegg ga han nyttige og konkrete tips til veien videre, både med øvelser og forebygging. Alt i alt en veldig bra time!

Veldig god hjelp

Osteopat: Abdallah Idwan Skrevet

Konkret og effektiv konsultasjon, veldig god veiledning og behandling. Min opplevelse er god kunnskap og grundig vurdering.

Imøtekommende og profesjonell

Osteopat: Abdallah Idwan Skrevet

Jeg har mottatt behandling for idrettsskader i begge skuldre og ankelen. Abdallah utarbeidet også et styrkeprogram som har bidratt til både forebygging og restitusjon av skadene. Jeg har hatt svært god progresjon i løpet av perioden og kan definitivt anbefale ham.