Logo for Psykolog Nilei

Konsultasjon
Pris: 1540 kr

I dag 18. feb I morgen 19. feb Fre 20. feb Lør 21. feb Søn 22. feb

Om

Jeg tilbyr samtaleterapi og har særlig kompetanse innenfor disse områdene:

• Relasjonelle utfordringer
  • Tilknytningsmønstre
  • Lav selvfølelse
  • Utbrenthet
  • Traumer og narsissistisk vold
  • Angst og uro
  • Depresjon

Min tilnærming er basert på en helhetlig og individuell tilnærming til hver klient. Jeg er opptatt av å se deg og å gå i takt med deg. I terapi utforsker vi sammen følelser, behov og reaksjoner – med nysgjerrighet og trygghet. Elementer fra ulike terapiformer flettes inn, der fokuset kan veksle mellom å øke kontakt med følelseslivet, endre tankemønstre og regulere spenning i kroppen gjennom øvelser. Målet er økt forståelse av deg selv, slik at du kan stå stødigere i relasjonene dine og i eget liv.

Gjennom flere år i offentlig og privat virksomhet har jeg blitt godt kjent med kompleksiteten ved psykiske lidelser, og har også erfaring med å hjelpe ved mer hverdagslige, men likevel vonde plager som mange kan kjenne på i løpet av livet. Du er velkommen til å ta kontakt enten du ønsker å bearbeide følelser, bryte ut av uhensiktsmessige mønstre, strever med lav selvfølelse – eller bare trenger noen å lufte tanker med. Kanskje vet du ikke helt hva som gjør vondt eller hvorfor, men det kan vi finne ut av sammen.

Jeg er tilgjengelig dag og kveld. Et lite kveldstillegg kommer på konsultasjoner fra kl 1600.

Nettsted
Universitetsgata 14 0164 Oslo

Bestill time

• Profilbilde av psykolog Nilei Kattarina Huang
    Psykolog
    Konsultasjon: 1 540 kr
    Neste time:

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.