Logo for ERNÆRE Trondheim

ERNÆRE Trondheim

Logo for ERNÆRE Trondheim

Om

ERNÆRE er Norges ernæringshub. Hos oss finner du utelukkende autoriserte kliniske ernæringsfysiologer med femårig profesjonsutdanning og autorisasjon fra Helsedirektoratet, på linje med lege og psykolog. Vi tar imot deg både fysisk og digitalt, og hver av oss har spesialisert seg innen sitt felt, slik at du møter en fagperson med dyp erfaring på akkurat din utfordring.

Sammen dekker vi vektnedgang og vektreduserende medikamenter, type 2 diabetes, idrettsernæring, mage-tarm (IBS, IBD, allergier), hjerte- og karsykdommer, kvinnehelse (overgangsalder, graviditet, amming), spiseforstyrrelser og vanskelig forhold til mat, kreft og underernæring, eldre og hjemmeboende, og plantebasert kosthold.

Vi tar imot alle som vil ha hjelp med kostholdet, fra friske som vil prestere bedre eller forebygge, til mennesker med konkrete diagnoser. Du trenger ikke henvisning.

ERNÆRE har tett samarbeid med spesialisthelsetjenesten, primærhelsetjenesten og ernæringsforskningsmiljøet. Klinikker i Bergen og Trondheim, åpning i Oslo høsten 2026. Alle tilbud er tilgjengelige som videokonsultasjon over hele Norge.

Førstegangstime: 45 min med skriftlig oppsummering og plan.
Lavterskel-tilbud (30 min): for deg som følges opp av fastlege.

Klientapp utviklet av kliniske ernæringsfysiologer:

• Dagbok for kost, symptomer og vaner

• Beregnede ernæringsmål basert på dine behov

• Individuelle oppskrifter, måltidsplaner og handlelister

• Læringsmoduler tilpasset din utfordring

• Chat med ernæringsfysiologen din

• Fremgangsvisualisering

Du trenger ikke henvisning.

Telefonnummer 972 62 841 972 62 8 ... Nettsted
Ringvålvegen 3 7080 Heimdal
Bestill time

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.