Kilden Legesenter

Søråshøgda 9 5235 Rådal

• Allmennlegespesialist og fastlege

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Kilden Legesenter

Ikke til å anbefale!

Lege: Aksel Tveråmo Skrevet

Den værste legen jeg noen gang har hatt. Overlegen og hever seg over pasientene sine. Snakker bare om politikk og jeg føler jeg plager han med mine problemer.

Den ene stjernen går til Sekretæren. Alltid imøtekommende og blid !

Veldig flink og gir deg godt tid

Lege: Aksel Tveråmo Skrevet

Han har satt av god tid hver gang jeg har vært der og fulgt meg opp og gitt meg anbefaling. Han snakker på en veldig positiv måte å har alltid tid til å se på barna våre når de er syk (hvis det er akutt) relativt fort. Jeg anbefaler Aksel på det sterkeste, har ikke hatt en bedre lege.

Den værste legen jeg har hatt!

Lege: Aksel Tveråmo Skrevet

Han er den mest forferdelige legen jeg noen gang har gått til. Følte meg rett og slett psykisk dårlig hver gang jeg kom inn i samme rom som han. Veldig arrogant og med frekke kommentarer. Han føler nok han er mye bedre enn pasientene sine. Ikke rart han har mange ledige plasser! Styr unna!

Bra läkare

Lege: Aksel Tveråmo Skrevet

Förstår inte varför så många tycker att Aksel Tveråmo är en dålig läkare. Besökte honom för första gången idag, och jag tycker att han verkar vara en mycket bra doktor.

Finn en annen

Lege: Aksel Tveråmo Skrevet

Arrogant og stresset. Var ok i starten, men har etter hvert blitt mer arrogant. Vanskelig å ta opp flere ting i samme time. Føler ikke jeg har fått god hjelp, og måtte mase på henvisninger. Ikke lett å snakke med han, virker uinteressert. Har byttet fastlege, vil dessverre ikke anbefale han til andre. Sekretæren er veldig grei og hjelpsom.