Nor Medic

Telefonnummer 940 02 044 940 02 0 ...
Jacob Borchs gate 21 3012 Drammen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Nor Medic

Skaper ingen tillit

Lege: Thuy-Linda Nguyen Luu Skrevet

Bruker veldig lite tid per konsultasjon. Lytter ikke til pasienten og man får ingen tillit til henne.

Utrolig dårlig service!!

Lege: Thuy-Linda Nguyen Luu Skrevet

Jeg byttet til fastlege høsten 2018, og fikk nesten aldri time. Jeg har ikke engang sett den nye fastlegen min!
Det er alltid opptatt for ny legetime, og virker helt håpløst. Var alvorlig syk i Desember, fikk heller ikke hjelp da..
Anbefaler å IKKE bytte til Sæter Legegruppe.

Jeg skjønner ikke hva som er vitsen med å ha fastlege, når man ikke får legetime engang, siden "andre er mer prioriterte". Det er helt ufattelig.

Flink lege

Lege: Thuy-Linda Nguyen Luu Skrevet

Har nå vært hos henne 2 ganger og er veldig fornøyd. Hun er hyggelig, imøtekommende og flink. Da det har vært behov har jeg fått hastetime på dagen.

Vennlig og hjelpsom

Lege: Thuy-Linda Nguyen Luu Skrevet

Var med min 82 år gamle mor til legen for langvarige magesmerter. Dr Luu var vennlig, lyttende og tålmodig. Et meget godt førsteinntrykk.

Travel og uinteressert

Lege: Thuy-Linda Nguyen Luu Skrevet

Første besøk hos ny lege med datteren min med flis som hadde gått innunder huden på låret. Etter at legen var 20 min. forsinket brukte hun under 1 minutt til å se på jenta og erklære at enten måtte flisen være der til den ble innkapslet i huden, eller så måtte vi dra på skadelegevakten, for å fjerne flisen, det kunne naturligvis ikke hun gjøre. Ha det bra til oss.