Thuy-Linda Nguyen Luu
Dette er en lege som bare roter har surret med sykemeldinger 4 ganger så langt. ( som kostet meg 22000 ) Ringer ikke opp som avtalt. Og har null oppfølging...
Hennes vikarer som hvis man er heldig havner hos er mye flinkere enn henne. Bytt lege bytt legesenter er mitt råd.
Hyggelig lege som gjør at man føler seg komfortabel, lytter til det som blir sagt . Tar min oppfatning av min helse og medisiner alvorlig.
Helt "umulig" å bestille time. Svært utilgjengelig. Har brukt ekstremt mye tid og krefter for å få tak hun og prate med/kontakte sæter legegruppe. En av mine desidert verste opplevelser i møte med det offentlige. Statens vegvesen er som å dra på ferie i forhold til det opplegget her.
Besøkte legen. Forstår at belastningen generelt er høy. Reagerer på at hun ikke bruker munnbind eller visir når hun skal undersøke mitt hode! Om hun er vaksinert eller nylig testet seg frisk, opplyser hun ikke. Bør uansett spørre. Forventer at munnbind benyttes!!!
Har lenge gått til vikarlegen for denne legen som jeg var svært fornøyd med. Opplever denne legen som lite forståelsesfull, empatisk og imøtekommende. En litt «ovenfra og ned holdning». Legen er mer opptatt av å snakke om forskning som motsier alt pasienten kommer med. Lite forståelse for pasientens situasjon som migrene og lignende. Gir alltid den minste hostesaften ved kraftig hoste da hun er redd for avhengighet og lignende. Bytter derfor fastlege nå og vil ikke ha anbefalt denne legen til noen. Spesielt ikke om du har migrene.