Om vurderingeneSiste vurderinger av IbsenSykehuset Gardermoen
Fantastiske lege🌸
Lege: Ingemar Havemann SkrevetHadde full bukplastikk tidlig i september og kan ikke få skrytt nok. Rolig og lun lege som forklarte alt veldig godt☺️
Fra konsultasjon til etter operasjon har jeg fått kjempegod oppfølging og veiledning. Blitt oppringt i etterkant og fått mulighet til å sende sms ved spørsmål. Kan kun beskrives som en super opplevelse og jeg kan varmt anbefale Ingemar til alle🌸
Trygg
Lege: Ingemar Havemann SkrevetHar operert legger og nå lår. Veldig fornøyd. Resultatet ble pent og jeg har fått den oppfølgingen jeg har trengt. Havemann er rolig, trygg, flink og svarer på sms. Kan anbefales på det sterkeste.
Utrolig dårlig oppfølging!
Lege: Ingemar Havemann SkrevetUtførte fettsuging mage for noen mnd tilbake og har fått andre komplikasjoner etter dette.På kontroll ble det ikke sett på i det hele tatt og bare dro på skuldrene når jeg ville ha en ekstra undersøkelse for å sjekke hva som skjer.Når man har fått betalt for dette er det ikke lenger så farlig med videre hjelp og råd!Anbefales ikke!
Dyktig og trygg
Lege: Ingemar Havemann SkrevetVar hos Havemann for buk- og lårplastikk. Kjempe fornøyd med resultatet. Flink til å forklare hva som gjøres og svare på de spørsmål man måtte ha. Veldig dyktig.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?