Logo for Psykolog Sander Rosøy

Sted: Psykolog Sander Rosøy
Pris: 1799 kr

I dag 27. sep I morgen 28. sep Tir 29. sep Ons 30. sep Tor 1. okt

Om

Jeg er autorisert psykolog med erfaring fra både spesialisthelsetjenesten og privat praksis. Jeg har særlig kompetanse innen behandling av depresjon, angstlidelser og traumer, og har videreutdanning i behandling av spiseforstyrrelser.

I mitt arbeid er relasjonen mellom klient og terapeut helt sentral. Jeg legger vekt på at du skal føle deg trygg, forstått og ivaretatt. Det er dette som skaper grunnlaget for god terapi. Jeg tilpasser tilnærmingen til den enkelte, og henter verktøy fra evidensbaserte metoder som kognitiv atferdsterapi, metakognitiv terapi og aksept- og forpliktelsesterapi.

Mange som oppsøker hjelp har levd lenge med vansker som har begynt å føles uoverkommelige. Min erfaring er at med riktig hjelp kan selv fastlåste mønstre endres, også de som har vart i mange år.

Nettsted
Starvhusgaten 2B 5014 Bergen
Bestill time

• Profilbilde av psykolog Sander Rosøy
    Psykolog
    Konsultasjon: 1 799 kr

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Psykolog Sander Rosøy

Kunnskapsrik og trygg

Psykolog: Sander Rosøy Skrevet

Min samboer og jeg dro til Sander for parterapi da vi hadde litt kommunikasjonsproblemer og utfordringer med intimitet. Vi har fått utrolig god hjelp, fått gode verktøy og allerede forbedret kommunikasjonen vår. Intimitetsproblemet løste seg så bra at vi nå venter barn, som er litt morsomt. Kan absolutt anbefale da vi har begge følt oss godt støttet og hørt. Til tross for skeptisk holdning fra min mann så har han også virkelig satt pris på timene vi har hatt.

Trygg og kunnskapsrik

Psykolog: Sander Rosøy Skrevet

Som mamma til en som har slitt med OCD og ADHD , var det fint å ha en konsultasjon for å forstå barnet mitt bedre samt få hjelp til å sette grenser for meg selv. Det er også en ekstra trygghet å vite at noen kan hjelpe når det blir ekstra krevende å takle alt selv, og å få gode verktøy å jobbe med.Jeg anbefaler han på det sterkeste .

Trygg og tilgjengelig

Psykolog: Sander Rosøy Skrevet

Da jeg gikk igjennom en periode preget av mye angst og OCD startet jeg å ha timer hos Sander. Fra dag en har han hjulpet meg som ingen andre psykologer har klart. Han er så dyktig, streng og snill. Han har virkelig lært meg mye, og fått meg til å både jobbe med meg selv og lære meg en massevis om hvordan hjernen fungerer. I tillegg vil jeg legge til at når Sander egentlig ikke har hatt ledige timer/jeg har vært utenlands har han likevel strukket til med å svare på meldinger, samt hatt videotimer som har gitt meg utrolig mye. Sander er uten tvil den beste psykologen jeg har dratt til, og jeg anbefaler han på det sterkeste!

Effektiv og trygg

Psykolog: Sander Rosøy Skrevet

Sander er uten tvil den beste psykologen jeg har hatt. Han har vært en viktig støtte for meg i en periode hvor jeg slet med panikkanfall og agorafobi, og han hjalp meg gradvis med å komme meg ut av huset og tilbake til en mer normal hverdag. Gjennom behandlingen har jeg fått med meg mange nyttige verktøy og strategier som jeg fortsatt har stor nytte av.

Når jeg går gjennom tøffere perioder, er Sander den psykologen jeg føler meg tryggest på å dele tankene og utfordringene mine med. Han har solid faglig kunnskap, som han er flink til å anvende på en måte som føles relevant og tilpasset den enkelte. Jeg opplever også at han har en genuin forståelse for pasientene sine, og at han ser den enkeltes behov og tilpasser behandlingen deretter.