Logo for Tromsø Psykologtjeneste

Konsultasjon
Pris: 1600 kr

I dag 7. okt I morgen 8. okt Fre 9. okt Lør 10. okt Søn 11. okt

Om

Tromsø Psykologtjeneste er en privat psykologklinikk sentralt i Tromsø. Hos oss møter du erfarne psykologspesialister med bred klinisk kompetanse, lang erfaring og god kjennskap til helsevesenet i Nord-Norge. Du trenger ikke henvisning, og vi tilbyr kort ventetid, timer både på dag- og kveldstid og konsultasjoner på kontoret eller digitalt.

Vi tilbyr utredning og behandling for en rekke psykiske plager og livsutfordringer, blant annet angst, depresjon, stress, søvnplager, utbrenthet, traumer, sorg, livskriser, relasjonsvansker, parproblematikk, selvfølelse, spiseforstyrrelser og seksualitetsrelaterte problemstillinger. Vi tilbyr også idrettspsykologi, røykeslutt og veiledning av psykologer og ledere.

Behandlingen tilpasses den enkelte og bygger på dokumenterte behandlingsmetoder som psykodynamisk terapi, kognitiv atferdsterapi, metakognitiv terapi, emosjonsfokusert terapi, spesialisert traumebehandling, EMDR og hypnose. Målet er å finne en samarbeidsform som gir mening for deg, slik at du kan forstå deg selv bedre, håndtere utfordringer på nye måter og skape varige endringer. Tromsø Psykologtjeneste
Klinikken holder til i Vestregata 33 i Tromsø sentrum, i nærheten av parkeringstunnel og bussholdeplasser. Du møter den samme psykologen gjennom hele behandlingsforløpet.

• Profilbilde av psykolog Åse Johanne Sørli
    Psykolog
    Konsultasjon: 1 600 kr

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.