Om vurderingeneSiste vurderinger av Rødtvedt Tannhelsesenter AS
Tannlege til å stole på
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetJeg har hatt kreftbehandling som påvirker skjelettet. Naia har avklart med sykehus for tannbehandling. Virkelig en tannlege til å stole på. Jeg har også hatt tannlegeskrekk. Men den er helt borte.
Beste anbefaling til Naia.
Dyktig & pålitelig
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetHar fått behandling hos Naia i 2 år. Har opplevd at hun er flink og ærlig. Gir god veiledning på hvordan man tar godt vare på sin tannhelse på egen hånd. Anbefales 🙌
Beste tannlege!
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetBehagelig og nøye. Informerer underveis i behandling. Punktlig. Rett og slett beste tannlege. Veldig hyggelig personal.
Byens beste
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetFikk bygget opp en større del av munnen pga syreskader som jeg hadde opparbeidet meg igjennom 30 år. Gikk smertefritt for seg, og mindre justeringer i etterkant gikk også veldig greit for seg!
Anbefales på det sterkeste.
Beste tannlege
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetNaia er en flink og dyktig tannlege som viser hensyn. Kunne aldri ha tenkt meg å bytte henne som tannlege, stoler på henne veldig mye. Anbefaler henne på det sterkeste!