Om vurderingeneSiste vurderinger av Rødtvedt Tannhelsesenter AS
Anbefales!
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetNaia er tydelig og forklarer alt godt. Hun er trygg og god hvis du gruer deg til behandling. Jeg føler meg trygg på at det ikke blir gjort unødvendig arbeid.
Fantastisk tannlege for oss som gruer oss
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetSom en med uttalt tannlegeskrekk kan jeg si at dette er den første tannlegen jeg virkelig stoler på. Profesjonell, rolig og ekstremt god til å skape trygghet. Behandlingen var skånsom og hele opplevelsen overraskende positiv. Anbefales spesielt til andre som gruer seg til tannlegen. Bare husk å gi beskjed til Naia hvis du er en som meg som ikke er glad i tannleger :)
Godt ivaretatt
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetHos Naia føler jeg meg alltid godt ivaretatt.
Hun forklarer godt det hun gjør.
Hun er utrolig dyktig og observant.
Det er alltid hyggelig atmosfære hvor man blir godt mottatt.
Anbefales på det sterkeste.
Svært fornøyd med behandling og oppfølging
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetJeg begynte hos tannlege Naja for noen år siden etter anbefaling fra min kone. Det har jeg ikke angret på. Man blir ivaretatt på en trygg og god måte. Jeg er veldig godt fornøyd og har kun godt å si om tannlege Naja og hennes dyktige kolleger. Trygg og dyktig tannlege som jeg anbefaler.
Dyktig og grundig tannlege.
Tannlege: Silje Bach SkrevetSilje is skilled and has steady hands which makes it comfortable for a patient. She makes sure she explains everything she will do beforehand, she never stresses out. I highly recommend this dentist!