Siste vurderinger av Tannklinikk1 AS
Den beste tannlegen jeg vet om!!
Tannlege: Leif Øvrum SkrevetHyggelig og kjempeflink tannlege, som kurerte min tannlegeskrekk for mange år siden. han tar seg tid til å forklarer hva som må gjøres før han starter å jobbe. Han er rolig heten selv, leser deg som en åpen bok. Du føler at du er i de beste hender. Skal heller ikke glemme teamet han har rundt seg. Kjempe flinke folk. Kjempefornøyd kunde igjennom mange år!
Fantastisk flink og hyggelig
Tannlege: Espen Andreas Nilsen SkrevetJeg har vært hos mange tannleger og har slitt med det. Nå har jeg funnet den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos. Veldig dyktig, hensynsfull, forsiktig, utrolig hyggelig og alltid smørblid. Får raskt hjelp når jeg trenger det også . Har helt sluttet å grue meg for å gå til tannlegen takket være Espen og hans hyggelige medarbeidere. Alltid fornøyd og i godt humør når jeg går derfra :-) En fantastisk tannlege!
Tannlege skrekk er kurert
Tannlege: Leif Øvrum SkrevetKjempeflink tannlege, som kurerte min skrekk. Forklarer hva som gjøres. Kjenner ikke en gang at han setter bedøvelse sprøyten. Kjempefornøyd!
Leverer høy kvalitet og er en hyggelig kar. Forsiktig og gir god informasjon.
Tannlege: Leif Øvrum SkrevetLeverer høy kvalitet og er en hyggelig kar. Forsiktig og gir god informasjon.
Kurerte skrekken!
Tannlege: Espen Andreas Nilsen SkrevetHar gått til Espen i snart 10 år, og det er ikke uten grunn. Han kurerte skrekken min. Meget profesjonell, varsom og nøyaktig. I tillegg er han hyggelig å prate med.