Om vurderingeneSiste vurderinger av TannGalleriet Høvik
Meget bra!
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetProfesjonelle behandlere, vennlig ivaretakelse av pasienten. Hyggelige og forståelsesfull, med god. Informasjon om videre behandling.
Anbefales ikke!
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetAnbefales ikke! Tannlegen klarte ikke å finne ut at jeg hadde tannbetennelse engang. Det gjorde vondt selvom jeg sa ifra til henne men hun gjorde ingenting. Styr unna fra det stedet.
Den beste tannlege
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetJeg vil gjerne uttrykke min store tilfredshet med ansatte på tanngallari klinikken. Fra jeg kom inn døre til jeg dro, opplevede jeg profesjonalitet og en imøtekommende atmosfære. Det er tydelig at dere bryr dere om pasientene, og det gjør en stor forskjell.
Den beste tannlegen
Tannlege: Bojana C. Stevenson SkrevetRolig,kunnskapsrik,hyggelig,betryggende. Den beste tannlegen jeg har brukt.
Angrer ikke på at jeg byttet til henne. Vil anbefale henne til alle kjente.
Faglig meget profesjonell, menneskelig varm og lyttende
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetJeg har aldri hatt bedre tannlege, Dette er en tannlege som bryr seg om pasienten! Hun er rolig i sitt vesen og gir deg tid. Hun gir deg grundig faglig informasjon om dine tenners tilstand, hva som må gjøres som er best for din tannhelse. Hun gir grundige råd hva du selv må gjøre for å ivareta tennene dine. Hun er nøye og meget profesjonell i arbeidet sitt.