Tannlegebislett

Om klinikken

Vi er et tannhelseteam i søken etter den perfekte kliniske prestasjon, basert på høykvalitets service og profesjonell behandling har vi et mål i sikte: Absolutt funksjonell og kosmetisk tilfredsstillelse av pasienters behov.

Som pasient hos oss tas du på alvor! Et VENNLIG og AVSLAPPET miljø preget av profesjonalisme som vil gjøre ditt tannlegebesøk til en helt annerledes og positiv opplevelse.

Vårt serviceorienterte personell vil gi deg relevant informasjon før, under og etter behandling. Takket være oppdaterte kunnskaper og et nytt og forfriskende tannhelsekonsept vil du oppleve et spennende og betryggende behandlingstilbud.

Med moderne utstyr og materieller av høyeste kvalitet kan vi bistå med de fleste innen tannbehandling:

* Akutte tilfeller (Obs! Akutte pasienter prioriteres og tas ofte på dagen uansett)
* Visdomstannfjerning
* Rotkanalterapi
* Protetikk
* Konserverende behandling (fyllinger)

Og mye mer.

Vi har stor erfaring med pasienter som lider av ekstrem tannlegeangst. Snakk med oss før tannlegeavtalen din og si ifra dersom tannbehandling er spesielt stressende for deg. Vi kan finne en behandlingsfremgangsmåte som passer dine behov.

Tannlegebisletts operatører er autorisert helsepersonell godkjent av Det odontologiske fakultet i Oslo og av Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell i Norge. De er også medlemmer av Den norske tannlegeforening.

Kontakt

Telefonnummer22 46 47 4322 46 47 ... eller bli oppringt Nettsted
Thereses Gate 51 A 0354 Oslo
Vis kart
Tannlegebislett holder til i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
131 vurderinger
Behandling
111 vurderinger
Tilgjengelighet og service
109 vurderinger
Pris
95 vurderinger

Siste vurderinger av Tannlegebislett

Dyktig tannlege og god stemning på kontoret

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har fått utført både små og store behandlinger hos Roberto og det har hver gang vært helt smertefritt og med veldig bra resultat. Men det beste med Roberto og Tannlegebislett er at alle som jobber der er veldig blide og omsorgsfulle og tannlegebesøket blir faktisk en hyggelig opplevelse!

Fantastisk dyktig tannlege

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg er så imponert over hvor profesjonelle og dyktige de er, og blir alltid fornøyd. De tar veldig godt i mot en som meg med tannlegeskrekk, og forklarer alt veldig nøye så man føler seg meget trygg. Anbefales på det sterkest! Bedre tannlege må du lete lenge etter.

Veldig bra tannlege

Tannlege: Raquel Galetto-Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har nå brukt Raquel som min tannlege en god stund nå og er strålende fornøyd. Hun er virkelig omtenksom og hyggelig. Rensing og sjekk er grundig og jeg føler meg veldig trygg i hennes hender.

Absolutely recommended

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

I had a really good experience with Roberto, Raquel and the rest of the crew. Never had a dentist before in Oslo, I did some research online and I have to say they totally meet the expectations.
The clinic is a quiet and cozy place, and the treatment was quick and painless. Relaxed atmosphere, background music and detailed explanation of the process during it. It took 10 minutes to remove a wisdom tooth, surgery was smooth and took only a few days to be fully recovered.

"Den beste av de beste"

Tannlege: Raquel Galetto-Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har ekstrem tannlegeskrek og som følge av det ekstrem dårlig tannstatus, men etter å ha kommet til Raquel Galetto- Plascencia kan jeg endelig glede meg til både fine tenner og morsome timer hos tannlege. Hun er meget dyktig og oppdatert både når det gjelder behandling og munnhygiene og ser på tenner som en del av generell helse noe som var for meg både uvented og opplysende. Men dette er ikke det eneste som gjør denne tannlegen til unik. Hun er ekstrem blid, har utrolig sans av humor, har mange morsomme historier å fortelle og får vekk tannlegeskrek med latter og sang.
Jeg takker av all min hjerte for at jeg fikk endelig møt en slik tannlege!!!
Og i det hele tatt er klinikken til å anbefale på det sterkeste!