Tannlegebislett

Om klinikken

Vi er et tannhelseteam i søken etter den perfekte kliniske prestasjon, basert på høykvalitets service og profesjonell behandling har vi et mål i sikte: Absolutt funksjonell og kosmetisk tilfredsstillelse av pasienters behov.

Som pasient hos oss tas du på alvor! Et VENNLIG og AVSLAPPET miljø preget av profesjonalisme som vil gjøre ditt tannlegebesøk til en helt annerledes og positiv opplevelse.

Vårt serviceorienterte personell vil gi deg relevant informasjon før, under og etter behandling. Takket være oppdaterte kunnskaper og et nytt og forfriskende tannhelsekonsept vil du oppleve et spennende og betryggende behandlingstilbud.

Med moderne utstyr og materieller av høyeste kvalitet kan vi bistå med de fleste innen tannbehandling:

* Akutte tilfeller (Obs! Akutte pasienter prioriteres og tas ofte på dagen uansett)
* Visdomstannfjerning
* Rotkanalterapi
* Protetikk
* Konserverende behandling (fyllinger)

Og mye mer.

Vi har stor erfaring med pasienter som lider av ekstrem tannlegeangst. Snakk med oss før tannlegeavtalen din og si ifra dersom tannbehandling er spesielt stressende for deg. Vi kan finne en behandlingsfremgangsmåte som passer dine behov.

Tannlegebisletts operatører er autorisert helsepersonell godkjent av Det odontologiske fakultet i Oslo og av Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell i Norge. De er også medlemmer av Den norske tannlegeforening.

Kontakt

Telefonnummer22 46 47 4322 46 47 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Nettsted
Thereses Gate 51 A 0354 Oslo
Vis kart
Tannlegebislett holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(156)
156 vurderinger
Behandling
(133)
133 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(129)
129 vurderinger
Pris
(115)
115 vurderinger

Siste vurderinger av Tannlegebislett

Den beste tannlegen!

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Roberto Plascencia, enkelt og greit den beste tannlegen jeg noen gang har møtt! Han har en utrolig høy faglig kompetanse, presisjon og perfeksjon på et helt ennet nivå enn noen annen tannlege jeg har møtt. Han er ikke fornøyd før det er perfekt, samtidig som han er utrolig nøye. Dette reddet meg i å bli lam i halve kjeven en gang. Jeg vil på det sterkeste anbefale han.

Utrolig dyktig og hyggelig tannlege.

Tannlege: Raquel Galetto-Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Raquel Galetto er en utrolig hyggelig og dyktig tannlege med godt humør. Jeg vil absolutt anbefale henne til alle som har tannlegeskrekk da hun får pasienten til å slappe av og uskadeliggjør alt som er skremmende hos tannlegen.

Ingen over, ingen ved siden!

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Brukt Roberto siden 2006.

Arbeidet har alltid blitt svært profesjonelt utført, han forklarer behandlingen som er nødvendig, er rask og nøye, og har svært godt humør, det smitter over på besøkende. Ikke bli overasket han spiller rock til arbeidet.

Ved tre tilfeller der andre tannleger har gjort en elendig jobb, har Roberto tatt jobben med å ordne opp. En tann som han sier "skulle mulig hode i 3 år" etter reparasjon, går nå på det tolvte året...

Selv om jeg ofte flytter så har jeg Roberto som tannlege år etter år. En flytur blir det gjerne... Det sier vel kanskje sitt?

En særdeles effektiv og hyggelig tannlege!

Tannlege: Raquel Galetto-Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Fikk time samme dag som jeg ringte, og hun var fleksibel da jeg også ønsket å få renset tennene for tannstein. Hun virket rutinert, og arbeidet raskt.

Morsom og dyktig

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Veldig flink tannlege. Han forklarte hele tiden hva han gjorde og var oppmerksom på hvordan jeg hadde det til enhver tid. Var vennlig og brukte mye humor. Følte meg trygg. Hyggelig atmosfære på tannlegekontoret.