Raquel Galetto-Plascencia

Tannlege Bislett Kvinne, 44 år

Om

Autorisert 2008
Advarsler
Raquel Galetto-Plascencia er tannlege i Oslo

Priser

Klinikk

Tannlege Bislett

Thereses Gate 51 A 0354 Oslo
Tlf: 22 46 47 43

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
5.0
11 vurderinger
Behandling
5.0
10 vurderinger
Tilgjengelighet og service
5.0
11 vurderinger
Pris
4.5
9 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Raquel Galetto-Plascencia

Helt fantastisk!

Klinikk: Tannlege Bislett Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Behandling
5.0
Tilgjengelighet og service
5.0
Pris
5.0

Jeg har nettopp flyttet til Oslo og på grunn av tannlegeskrekk ville jeg finne en god tannlege. Jeg fant Tannlege Bislett her på legelisten, og jeg må si: Det gikk over all forventning! Raquel er en helt fantastisk tannlege! Fra jeg kom fra venterommet til jeg dro igjen gikk det som en drøm. En så imøtekommende, forståelsesfull, profesjonell og morsom tannlege har jeg aldri hatt før. Tannpleierne er også helt fantastiske!
Måten behandlingen gjøres på når man ligger i stolen er betryggende og profesjonell og resultatet etterpå er helt perfekt.

Det har faktisk blitt en positiv opplevelse å dra til tannlegen.
Anbefaler Raquel og Roberto på det sterkeste! Du vil gå derfra med et smil! :D

For en tannlege!!!

Klinikk: Tannlege Bislett Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Behandling
5.0
Tilgjengelighet og service
4.5
Pris
5.0

Jeg sliter med tannlegeskrekk, og går ikke til tannlegen før jeg virkelig må! Da jeg fikk, det jeg var sikker på var, tannverk.. Fikk jeg anbefalt Tannlege Bislett av en kollega. Og det var det beste jeg har gjort!!

Ble tatt i mot av en smørblid resepsjonist, som var veldig hyggelig på telefon. Både ved timebestilling og når jeg ikke fant frem! Nydelig dame!

Så kom jeg inn til tannlegen, og hun er bare nydelig! Forsiktig, tar hensyn, spør flere ganger om det går bra og tar meg seriøst. Viser seg at jeg har null hull, men jeg fikk meg en ordentlig rent og sjekk av tennene!

Veldig fornøyd med servicen og behandlingen, fikk time innen 1-2 dager! Hvor ofte skjer det i Oslo?! Jeg har i alle fall funnet min nye faste tannlege, takk Raquel!! :)

Dyktig, effektiv og hyggelig. God på pusseskader.

Klinikk: Tannlege Bislett Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Behandling
5.0
Tilgjengelighet og service
5.0
Pris
5.0

Jeg hadde behov for å ordne opp i pusseskader på mange av tennene mine. Veldig fornøyd med resultatet. Jeg var redd for at det ville bli synelig at jeg hadde reparert fortennene mine, men det er det ingen som kan se. Hun gir god veiledning i hvordan jeg skal ivareta dette.
Utenom dette vil jeg si at hun er effektiv og veldig hyggelig. Første gang jeg var der fortalte hun om seg selv og om de andre på tannlegekontoret og hvordan de jobber. Hun forklarer hva hun gjør under timen, noe jeg syns er ålreit. Jeg har alltid syns det vært ubehagelig å være hos tannlegen, men det gjør jeg ikke her. Hun er hverken hardhendt eller brå - er helt smooth. Hun er god med bedøvelse, og prisen er det ingenting å si på.
Kan absolutt anbefales.

Helt fantastisk medmenneske

Klinikk: Tannlege Bislett Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Behandling
5.0
Tilgjengelighet og service
4.5
Pris
0.0

Jeg vil absolutt anbefale Raquel. Jeg fikk hurtig tid, ble tatt imot av en ektremt imøtekommende dame. Hun var effektiv, men samtidig veldig god til å gjøre alt arbeid på en meget behagelig måte. Hun var ekstremt empatisk og lytter til alt man har av spørsmål eller ideer om egen tannhelse.

Fantastisk!

Klinikk: Tannlege Bislett Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Behandling
5.0
Tilgjengelighet og service
5.0
Pris
5.0

Etter en helg med høy feber og økende tannsmerter oppdaget jeg tirsdag morgen at det var litt betennelse rundt visdomstannen min. Jeg var blitt anbefalt tannlege Bislett og de skuffet på ingen måte. Fikk hastetime, og fra jeg kom dit til jeg dro følte jeg meg ekstremt godt behandlet. Jeg har hatt mange timer i en tannlegestol etter 2 år med masse regulering av alle slag. Raquel (og Roberto) er utrolig kompetente i det de gjør. Fra jeg satte meg til den ene visdomstannen var ute gikk det toppen 5 minutter. Jeg fikk er god forklaring på hvorfor betennelsen hadde kommet, og forklaringen var at begge på sikt må ut, men i hvert fall nå kunne hun nappe ut den oppe som tygde på betennelsen nede for å begrense skadene. Senere fortalte hun at jeg egentlig må få ut den andre omgående og lurte på hvordan ukeplanen min så ut for å se om de klarte og snike meg inn i en allerede full plan. I og med at jeg skal på guttetur til helgen var ønsket om tannsmerter eller antibiotikakur svært lavt ifm turen. Dette var Raquel og Roberto så enige i at Raquel tok en time ekstra for at Roberto kunne operere ut min tann. Fantastisk serviceinstilling og utrolig forståelsesfulle for min situasjon. For deg som ikke er glad i tannleger, ikke la deg skremme av at lokalene ser shabby ut fra utsiden og litt slitne inni, for den jobben som blir gjort her kan ikke gjøres bedre. Raske, effektive, forståelsesfulle og meget kompetente.