Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannklinikk i Sentrum AS
Den beste tannlegen i Norge
Tannlege: Irina Efimovna Knudsen SkrevetIrina er uten tvil den mest dyktige og empatiske tannlegen jeg noen gang har vært hos. Hun hjalp meg i en svært alvorlig og kompleks situasjon som jeg ikke fikk noe ordentlig hjelp med hos andre tannleger.
I tillegg er hun en utrolig varm og omsorgsfull person når man møter henne med ro og vennlighet. Jeg er veldig takknemlig for hjelpen jeg fikk, og kan varmt anbefale henne videre.
Veldig dyktig lege - det er det viktigste!
Tannlege: Irina Efimovna Knudsen SkrevetSer komplekst på tannproblematikk, kan det meste av tannbehandling, er allsidig som gir en god oversikt og valg i behandlignsmetoder, oppdatterer seg omgående på kurs og seminarer.
Den beste tannlege :-)
Tannlege: Irina Efimovna Knudsen SkrevetIrina er, foruten å være kjempehyggelig, en meget dyktig tannlege med høy faglig kompetanse.
Hun er opptatt av kvalitet og å ivareta sine pasienter på beste måte.
Konkurransedyktige priser.
Jeg kan anbefale hun på det varmeste.
Verste tannlegen jeg har vært hos.
Tannlege: Irina Efimovna Knudsen SkrevetEndte opp med å miste en tann til tross for bilde og undersøkelse flere ganger. Behandlingen hennes for pyrine er ikke anbefalt av andre tannleger. Hun brukte fem minutter på rens, jobber kun for å tjene kr uten yrkesstolthet. Hun la til og med en svart plombe i munnenmin som har kun hvite plomber.
Den beste doktor!
Tannlege: Irina Efimovna Knudsen SkrevetKurert min tannlegeskrekk .
Hjalp med alt jeg slitet med i mange år.
Livet blir mye bedte etter jeg har blitt Irinas pasient!