Revetal Tannklinikk

Kontakt

Telefonnummer33 06 26 7533 06 26 ...
Industriveien 2A 3174 Revetal
Vis kart
Revetal Tannklinikk holder til i Re

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(3)
3 vurderinger
Behandling
(3)
3 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(3)
3 vurderinger
Pris
(2)
2 vurderinger

Siste vurderinger av Revetal Tannklinikk

Veldig flink.

Tannlege: Ane Marthe Bruseth Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg gikk hos tenne i noen måneder. Måtte dessverre flytte og det innebar tannlegebytte. Ane Marthe er utrolig snill, empatisk, ekstremt nøye, kunnskapsrik, bruker god tid, lytter nøye og tar aldri beslutninger over hodet på folk. Jeg ville virkelig ikke bytte tannlege, og savner henne. Min nye tannlege kan ikke måle seg med henne.
Hun bryr seg virkelig om pasientene sine, og hun gjør mer enn hun må i jobben sin.
Hun er så nøye at hun finpusset på broen som skulle inn i underkjeven min lenge. Jeg ville at den skulle bli fin, men hun var så nøye og ville ha den så bra som mulig, og satt der og finpusset på de minste lille uperfektheter så lenge at til slutt så sa jeg «er den ikke bra nå, da?». Det er litt morsomt at hun hadde høyere standard for broen enn til og med jeg som skulle ha den i munnen hadde. Det oppsummerer Ane Marthe veldig bra. Hun gjør ingenting halvveis, og det skal bli perfekt. Jeg har gått til utallige tannleger i mitt liv, men Ane Marthe er den beste av de alle. Og hun er definitivt den med mest omtanke for pasientene sine. Hun er rett og slett uvanlig snill.

Uten sidestykke

Tannlege: Åshild Lia Hvitstein Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Ingen har klart å lage sterkere fyllinger. Jeg knakk av en bit på begge fortennene mine. Jeg har brukt masse tid og penger på å få tilbake smilet mitt. Etter mange mislykkede forsøk av andre tannleger i Oslo, har hun nå satt på begge to, og de har holdt i flere år allerede. Hun er den beste jeg har gått til. Alt går raskt og blir pent gjennomført. Og for meg som ikke liker å gå til tannlegen, har tiden mye å si:-) anbefales på det varmeste!

Veldig bra.

Tannlege: Åshild Lia Hvitstein Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Utrolig skarp jente. Veldig flink, treffer alltid rett med bedøvelse umiddelbart og er veldig rolig og tilstede. Hennes sekretær Vigis må ha lang fartstid i bransjen. Utrolig bra team.