Om vurderingeneSiste vurderinger av Dyrendal Tannhelsesenter
Alltid hyggelig å komme til tannlegekontoret.
Tannlege: Sigrid Solberg Tolsby SkrevetSigrid er ei kompetent og flink jente. Jeg har tannlegeskrekk, og hun tar hensyn og er beroligende, stopper når jeg trenger det, og passer på at jeg alltid har det bra. Hun gjør det hun skal på en omsorgsfull og effektiv måte.
Jeg anbefaler Sigrid og dette tannlegekontoret.
Dyktig og effektiv tannlege
Tannlege: Anette Granfeldt SkrevetGir deg informasjon om hva hun gjør og hvorfor.Er det noe man lurer på så er det bare å spørre.
De andre på klinikken er også blide og hyggelige.
Super tannlege
Tannlege: Sigrid Solberg Tolsby SkrevetDyktig tannlege som viser omsorg og bryr seg om pasienten.
Virker kompetent i faget sitt.
Finner alltid tid om det er akutt.
Jeg kan ikke anbefale denne tannlegen
Tannlege: Ellen Cathrine Mork-Knutsen SkrevetMin konstruktive kritikk oppsummeres i følgende
stikkord angående hva som må bli bedre:
Informasjon, kommunikasjon, undersøkelse, forebygging, behandling,journalføring.
Dårlig oppfølging i årene 2014 - 2020 kostet meg dyrt på flere områder.
Flink tannlege
Tannlege: Sigrid Solberg Tolsby SkrevetHar en funksjonsnedsettelse som bla annet går utover tennene. Sigrid anbefaler jeg.
Leser til seg det jeg har av sykdom på forhånd før time . Er forsiktig . Forklarer godt hvem verktøy ho bruker. Er flink. Anbefaler også klinikken å. Dyrendal tannhelsesenter. Har også god opplevelse fra andre der å.