Om vurderingeneSiste vurderinger av Lindeberg Tannlegesenter
Fornøyd!
Tannlege: Aisha Kausar SkrevetEt besøk hos tannlege Aisha Kausar er en svært positiv opplevelse! 🌟 Hun er kjent for å være både profesjonell, omsorgsfull og rolig, noe som gjør at man føler seg trygg fra første stund. Mange pasienter setter pris på hennes grundige forklaringer, skånsomme behandling og gode oppfølging. Enten du kommer for en rutinekontroll eller mer avansert tannbehandling, sørger Aisha for at du føler deg ivaretatt og godt informert hele veien.
Kort sagt: Hos Aisha Kausar får du et smil – både under og etter tannlegetimen! 😄🦷
Fantastisk behandling og god oppfølging!
Tannlege: Aisha Kausar SkrevetEtter flere besøk hos andre, meldte jeg meg endelig til tannlege Aisha for en tann som hadde vært vond i flere dager. Hun fant ut en nervebetennelse som hun umiddelbart ordnet med en rotfylling. Aldri har jeg blitt behandlet så raskt og effektivt som det Aisha gjordet. Hun tok problemet mitt på alvor og jeg gikk ut helt smertefritt fra kontoret hennes. Hos denne hyggelige legen får du presisjon, perfeksjon og behandling til en rimelig pris. En stor takk til Dr Aisha og teamet hennes!!
Trygg, grundig og imøtekommende tannlege!
Tannlege: Aisha Kausar SkrevetJeg har hatt veldig gode opplevelser hos denne tannlegen. Aisha tar seg god tid til å forklare hva som skal gjøres, og sørger for at man føler seg trygg gjennom hele behandlingen. Behandlingen oppleves både profesjonell og skånsom, og resultatet har alltid vært topp. Resepsjonen er også hyggelig og serviceinnstilt. Anbefales på det sterkeste til både voksne og barn som ønsker en tannlege de kan stole på.
Super service og flott resultat
Tannlege: Aisha Kausar SkrevetJeg var hos tannlegen for fylling og rens, og er veldig fornøyd med behandlingen! Tannlegen var utrolig flink, rolig og forståelsesfull gjennom hele prosessen. Forklarte alt på en trygg og tydelig måte, og sørget for at jeg følte meg komfortabel hele tiden. Resultatet ble kjempebra – anbefales virkelig!
Flinkeste tannlegen jeg har vært hos!
Tannlege: Aisha Kausar SkrevetJeg hadde en førstegangs undersøkelse hos tannlege Aisha. Jeg ble møtt av en hyggelig og varm tannlege. Under behandlingen var hun veldig opptatt av hvordan jeg hadde det. Hun tok godt vare på meg og mine behov. Jeg fikk en oversikt og god forklaring av tannhelsen min og en veldig detaljert tannrens hos henne. Jeg må også nevne at hun har veldig gode priser sammenlignet med andre tannklinikker, og du får grundig forklaring på hva ting vil koste før du får selve behandlingen. Jeg vil anbefale henne på det sterkeste til alle sammen. Ble også veldig imponert av god service og veiledning fra tannlegesekretæren blant annet. Jeg kommer tilbake!!