Fredholt Legesenter AS

Gamleveien 9 3030 Drammen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Fredholt Legesenter AS

Flink lege som lytter

Lege: Asger Daugbjerg Krog Skrevet

Asker D.krog er en flink lege. Følte han tok meg på alvor.
Han lytter, henviser videre ,og har du flere ting du plages med så holdt det med en legetime ,for han henviser videre for det det gjelder.Dyktig, lett å prate med. Ikke dømmende. Jeg er kjempe fornøyd. var lykkelig da jeg gikk der ifra. Føler jeg får den hjelpen jeg trenger.

Trygg, utrolig flink, lytter og hjelper

Lege: Asger Daugbjerg Krog Skrevet

Jeg sliter med legeskrekk. Og pga dette, og dårlige opplevelser tidligere, så har jeg alltid utsatt å gå til lege til nesten døden nær. Jeg byttet til Asger Krog v fredholt legesenter etter å sett mye bra om han. Og jeg var så glad og lettet etter første møte m han. Han lyttet til meg, tok meg på alvor, hjalp meg forstå om det var noe jeg ikke skjønte, å best av alt -Han behandler meg! Han tar smerter på alvor. Han tar MEG på alvor. Og henviser videre om nødvendig. Jeg gikk der fra med en slik lettelse. Jeg har fått en fantastisk fastlege! Han dømmer ikke, han er utrolig dyktig, og får en til å føle seg trygg. Og tar masse notater ,og er virkelig flink. Jeg er så fornøyd! Han fortjener ALLE stjerner! Tusen takk Dr.Krog!

en dyktig lege

Lege: Camilla Borgen Heiberg Skrevet

Jeg opplever at hun virkelig lytter. Hun viser god forståelse og jeg føler meg sett og hørt. I et sykemeldingsforløp setter hun opp jevnlig kontroll som gir en trygghet. Har heller ikke opplevd ventetid, som regel helt presis. Gir gode svar på ekonsultasjoner og også hatt god opplevelse med ringetime da jeg trengte time samme dag. Jeg er veldig trygg, og fornøyd!

Forståelsesfull og dyktig

Lege: Rie Krat Bjørkholt Skrevet

Tar alltid problemstillinger seriøst, og eskalerer til høyere nivå om nødvendig
Svært empatisk og dyktig.

Fantastisk lege!

Lege: Sophie Søgård Skrevet

Kan ikke få fullrost Sophie nok! For en fantastisk lege! Aldri følt meg så ivaretatt og så godt fulgt opp som nå. Er kjempe fornøyd. Hun tar meg alltid på alvor og følger alltid opp de helseutfordringene eller spørsmålene jeg har. Får du Sophie som lege er du heldig:)