Om vurderingeneSiste vurderinger av Baasland-Klinikken AS
Trygg og forutsigbart
Lege: Ingrid Baasland SkrevetBeste opplevelsen jeg har hatt hos en lege noen gang. Så dyktig, profesjonell, rolig og behagelig. Jeg følte meg sett og hørt. Var noe engstelig før timen, som jeg erfarte som helt unødvendig. Hun gikk gjennom grundig underveis og hadde sine triks for at jeg ikke skulle erfare det som smertefullt. I tillegg er hun kunnskapsrik å svarte utfyllende på alt jeg lurte på! Alle skulle vært som Baasland.
Trygg og imøtekommende
Lege: Nina-Iren Tvenning SkrevetJeg hadde mange spørsmål, fikk meget gode og utfyllende svar på alle. Hun tok seg god tid og forklarte veldig godt underveis. Kommer helt sikkert tilbake, anbefales !
Kjempefornøyd
Lege: Ingrid Baasland SkrevetUtrolig trivelig, dyktig og effektiv dame. Følte meg så velkommen og tatt på alvor. Forklarte godt og svarte på mine spørsmål. Anbefaler virkelig Ingrid og Baasland-klinikken
God opplevelse
Lege: Ingrid Baasland SkrevetFølte meg trygg og godt ivaretatt. Kunnskapsrik, og ikke minst svært hyggelig så helhetsopplevelsen blir veldig god. Anbefales på det sterkeste.
God opplevelse
Lege: Nina-Iren Tvenning SkrevetFlink og forståelsesfull lege. Tar seg god tid til forklaringer, og undersøker det som ønskes. God til å lytte og komme med forslag, oppleves faglig sterk. Veldig positiv opplevelse, anbefales videre.