Madlagynekologene

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Madlamarkveien 2 4041 Hafrsfjord

Siste vurderinger av Madlagynekologene

Manglende forståelse og dårlig pasientbehandling

Lege: Tone Lunde Skrevet

Kom 7 minutter forsinket til timen min kl. 08:00 på grunn av usedvanlig mye kø i trafikken. Jeg hadde kjørt i god tid, men forholdene var helt utenom det vanlige. Jeg forsøkte flere ganger å ringe for å gi beskjed, men telefonen var stengt og åpnet ikke før kl. 08:30 – altså etter at timen min allerede var passert.
Da jeg endelig kom frem, ble jeg møtt uten forståelse eller vilje til å finne en løsning, til tross for at forsinkelsen var minimal og at jeg hadde forsøkt å varsle. Jeg har aldri opplevd en så lite imøtekommende holdning i en situasjon hvor man allerede er sårbar og bekymret. Det føltes lite menneskelig, spesielt innen helse der empati burde stå sentralt.
Jeg kan dessverre ikke anbefale denne klinikken. Vi er tross alt mennesker, og det minste man kan forvente er en viss grad av fleksibilitet og forståelse når uforutsette ting oppstår.

Ingen empati og lite forståelsesfull

Lege: Tone Lunde Skrevet

Jeg ble henvist til Tone Lunde for å få hjelp med et langvarig problem. Den siste tiden har jeg vært hyppig på legevakten på grunn av store smerter, og håpet derfor endelig å få god oppfølging. Opplevelsen på timen var dessverre det motsatte.

Jeg opplevde ikke at Tone møtte meg på en vennlig eller omsorgsfull måte. Det virket som om hun hadde liten interesse for situasjonen min. Da jeg forklarte at jeg ønsket en grundig utredning etter flere år med plager, møtte jeg lite forståelse. Hun stilte spørsmål på en måte som fikk meg til å føle meg dum, blant annet da hun spurte: «Hvorfor vil du ha utredning?».

Da jeg tok opp anbefalinger jeg nylig hadde fått fra sykehuset, ble dette avfeid umiddelbart, og jeg fikk spørsmål som «hva tror du skjer da?».

Jeg forventet å bli møtt med mer forståelse, empati og profesjonalitet, spesielt med tanke på mine langvarige smerter og en tøff siste periode. Basert på denne opplevelsen kan jeg dessverre ikke anbefale et besøk her hvis man trenger god helsehjelp og oppfølging.

Fantastisk

Lege: Tone Lunde Skrevet

Tone er en utrolig behagelig , trygg, og hyggelig lege. Tar seg tid, er grundig , og forklarer. Anbefales på det sterkeste

Behagelig

Lege: Tone Lunde Skrevet

Jeg var skeptisk etter å ha lest de negative anmeldelsene her.

Men jeg syns Tone Lunde var både faglig flink, oppmerksom, forklarte ting godt, samtidig som hun lyttet til pasienten.

Mye kunnskapp, skaper tillit fra første sekund

Lege: Tone Lunde Skrevet

Veldig dyktig gynekolog. Ambefaler på det sterkeste! Kjekr å snakje med. Svarer på ale sporsmål. Gi rad osv.