Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Strømmen
Dyktig og svært sympatisk hudlege
Lege: Mari Skylstad Kvernebo SkrevetHar vært hos denne hudlegen to ganger, og er veldig fornøyd😊Hun tar seg tid til å forklare, inngir tillit slik at man føler seg veldig trygg.. Merket meg også at hun var godt forberedt når jeg kom. Kan anbefale Mari Skylstad Kvernebo på det varmeste!
Jeg ble hørt og tatt på alvor.En rolig og dyktig lege.
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetJeg ble hørt og tatt på alvor. En rolig og dyktig lege. Kort ventetid. Hyggelig personale, alle var imøtekommende. Lyse fine lokaler. Fikk raske tilbakemeldinger f.eks. Angående røntgen og spesialist på A hus. Anbefaler a Aleris Strømmen.
Veldig flink lege
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetJeg ble tatt på alvor, og fikk god hjelp. Han var pasientvennlig og flink. Han var forberedt på min situasjon ved å vise til tidligere sykdom og behandling som jeg tidligere har fått hos Aleris. Han forklarte godt om medisinering og hvordan sykdommen kan utvikle seg eller helbredes. Oppfølgingstimen var også fin. Han er en god lege som behandlet meg veldig godt.
Beste legen uten tvil
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetHan er både faglig dyktig, vennlig og tar seg tid til å lytte til hva pasienten faktisk sier og gjør sitt ytterste for å hjelpe. Fantastisk lege, anbefales på det varmeste
Meget bra.
Lege: Silje Davik SkrevetHun gir meget god informasjon om behandlingen med faglid dyktighet. Videre tar hun seg god tid til og lytte til meg som pasient . Omgjengelig og sosial person.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?