Andreas Svee
Etter å ha tapt ev vekt på over 70 kg var behovet for bukplastikk og brystløft stort. Han var nøye med å forklare og holde forventninger på et realistisk nivå. Jeg fikk et godt inntrykk i forkant og ble veldig godt tatt vare på på operasjons dagen. Resultatet ble bedre enn jeg forventet og jeg har fått så mye skryt fra venner og familie for jobben han har gjort. Skulle jeg gjort andre operasjoner som armer eller ben, ville jeg helt klart valgt han igjen! Angrer ikke, jeg har fått et nytt liv!
Hadde en god opplevelse med å komme hit. Andreas var hyggelig, hadde en god tilnærming og han kan faget sitt. Han kom med gode anbefalinger og forklarte godt underveis. Både før operasjonen og etter. Han tok seg tid og var opptatt av at alt skulle være trygt og kjennes riktig. God oppfølging i etterkant også. Anbefales.
Da jeg for alvor begynte prosessen med å skulle gjennomføre en brystoperasjon var jeg mer opptatt av å finne rett kirurg enn klinikk - men jeg traff blink på begge deler.
Ble møtt med profesjonalitet, kunnskap og varme i absolutt alle ledd. Var trygg på å velge Andreas etter første konsultasjon og bestilte operasjonsdato der og da. Hele prosessen rundt operasjonsdagen var 10/10 - alt fra pasientkoordinator til sykepleiere. Følte meg sett, hørt og ivaretatt.
God oppfølging i etterkant og er ikke minst veldig fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Andreas og Aleris som klinikk!
Følte meg ivaretatt, og jobben var bra utført. God info i forkant og bra oppfølging i ettertid. Eneste å si på er at det er lettere å komme til Strømmen enn Majorstua for folk nord for Oslo.
Som helsearbeider i 40 år, opplevde jeg oppholdet som profesjonelt og som forventet. God anestesi og god smertebehandling i ettertid. Hadde noen komplikasjoner i ettertid, men fikk god oppfølging. Resultatet til slutt ble nærmest perfekt.