Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Strømmen
Effektiv, hyggelig og profesjonell
Lege: Ayham Alshbib SkrevetHadde en stor ganglion på håndledd, som ble operert bort av Ayham. Hyggelig mann, som gjorde jobben effektivt og bra. Alltid presist ute til timen.
En helt enestående opplevelse. Jeg ble møtt med høy faglig profesjonalitet og en utrolig varm, rolig tilstedeværelse
Lege: Usman Rana SkrevetDr. Usman Rana leverte en opplevelse som overgikk alle forventninger.
Med en sjelden kombinasjon av faglig trygghet, tydelig kommunikasjon og varm omsorg, følte jeg meg ivaretatt på alle nivåer.
Jeg vil gå hit resten av mitt liv, ingen kunne gjort dette bedre som lege. Tusen takk!
Virker grundig og dyktig.
Lege: Øyvind Senstad Andersen SkrevetGrei å kommunisere med. Hyggelig. Virker
faglig sterk. Engasjert. Tror jeg vil benytte han til å følge meg videre med mine eventuelle "hjerteutfordringer". Ellers, øvrige ansatte er hyggelige og blide.
Flink lege
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetFlink lege. Jeg fikk en god oppfølgning på Aleris av lege Jahan. Jeg vil anbefale denne klinikken på det sterkeste.
Sympatisk og betryggende
Lege: Mari Skylstad Kvernebo SkrevetEn fantastisk lege som er kunnskapsrik, hjelpsom, vennlig, sympatisk og tar deg alvorlig. Følger deg opp og sender deg til videre utredning hvis dette er nødvendig. Kan virkelig anbefale henne
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?