Aleris Strømmen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Støperiveien 5 2010 Strømmen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Aleris Strømmen

Effektiv, hyggelig og profesjonell

Lege: Ayham Alshbib Skrevet

Hadde en stor ganglion på håndledd, som ble operert bort av Ayham. Hyggelig mann, som gjorde jobben effektivt og bra. Alltid presist ute til timen.

En helt enestående opplevelse. Jeg ble møtt med høy faglig profesjonalitet og en utrolig varm, rolig tilstedeværelse

Lege: Usman Rana Skrevet

Dr. Usman Rana leverte en opplevelse som overgikk alle forventninger.
Med en sjelden kombinasjon av faglig trygghet, tydelig kommunikasjon og varm omsorg, følte jeg meg ivaretatt på alle nivåer.
Jeg vil gå hit resten av mitt liv, ingen kunne gjort dette bedre som lege. Tusen takk!

Virker grundig og dyktig.

Lege: Øyvind Senstad Andersen Skrevet

Grei å kommunisere med. Hyggelig. Virker
faglig sterk. Engasjert. Tror jeg vil benytte han til å følge meg videre med mine eventuelle "hjerteutfordringer". Ellers, øvrige ansatte er hyggelige og blide.

Flink lege

Lege: Jahan Zeeb Saleem Skrevet

Flink lege. Jeg fikk en god oppfølgning på Aleris av lege Jahan. Jeg vil anbefale denne klinikken på det sterkeste.

Sympatisk og betryggende

Lege: Mari Skylstad Kvernebo Skrevet

En fantastisk lege som er kunnskapsrik, hjelpsom, vennlig, sympatisk og tar deg alvorlig. Følger deg opp og sender deg til videre utredning hvis dette er nødvendig. Kan virkelig anbefale henne