Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Oslo
Fantastisk: klok, omtenksom, snill, ordentlig
Lege: Caroline Becker SkrevetBeste gynekolog i Oslo. Har vært hos Caroline tre ganger: cyste + hun hjalp oss å bli gravid. Utrolig flink og du kjenner du er i trygge hender!
Tusen takk, Caroline.
Kunnskapsrik, nøye og trygg!
Lege: Nils Lykke SkrevetFått utført brystløft og korrigert asymmetri av Nils. Jeg har hele veien følt meg helt trygg, godt ivaretatt og at han (og alle andre jeg var i kontakt med på Aleris) var genuint opptatt av at jeg skulle ha det bra både før, underveis og i etterkant av operasjonen.
Jeg er superfornøyd med resultatet - og virkelig takknemlig for hjelpen jeg har fått fra Nils Lykke!
Fantastisk og hjelpsom hudlege
Lege: Eva Tønsberg SkrevetLege Tønsberg har hjulpet meg med å kurere et hudproblem og fjerne en føflekk. Hun er veldig profesjonell, hjelpsom og hyggelig. Jeg setter pris på at hun ga meg gode tips for å ta bedre vare på huden min daglig.
Veldig sympatisk, trygg og ivaretagende.
Lege: Nisha Mistry SkrevetJeg var nervøs før undersøkelsen og ble trygg etter første håndtrykk. Fantastisk lege. Tok seg god tid og tegnet og forklarte underveis på en veldig god måte.
Den beste legen jeg noensinne har møtt. Veldig god oppfølging og jeg blir i godt humør bare jeg snakker med henne. Behandlingen ordnet opp i mine plager fra dag en. Føler meg veldig trygg for at jeg har fått verdens beste kardiolog. Anbefales på det sterkeste.
Terningkast 6+++❤️
Dyktig og folkelig!
Lege: Philip M. Fodstad SkrevetUtredet, bihuleoperert og oppfulgt.
Anbefales sterkt pga hans faglige kompetanse og sin fine måte å ta vare på pasienten.
Informativ, avslappet og hyggelig!
Ingen tvil om hvem jeg velger om det blir behov i fremtiden!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?