Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Oslo
Hyggelig, dyktig og trygg
Lege: Eva Tønsberg SkrevetVar hos henne for å fjerne en liten klump ved øyebrynet.
Jeg følte meg veldig godt ivaretatt og hun gjorde et nøye og pent stykke arbeid.
Jeg kommer gjerne tilbake til henne.
Profesjonell
Lege: Harpreet Dhindsa SkrevetBle møtt med forståelse av en saklig, profesjonell, hyggelig og dyktig lege. Fikk gode råd og riktig behandling.
Utrolig flink og hyggelig
Lege: Børge Davik SkrevetTrygg, erfaren og imøtekommende lege. God informasjon og oppfølging hele veien. Kjempefornøyd med resultatet. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette før. Anbefales på det varmeste!
Fantastisk!
Lege: Nisha Mistry SkrevetUtrolig bra og forklarende undersøkelse. Ante ikke hva som ville vente, men ble tatt godt i mot, hun er veldig nøye og lett og forstå hva hun undersøker og hvorfor.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Hilde Bugge SkrevetOpererte øvre øyelokk hos dr Bugge. Jeg opplevde at hun var trygg, kunnskapsrik og meget dyktig kirurg. Operasjonen gikk raskt og var helt smertefri. Hun forklarte hva hun gjorde så jeg følte meg godt ivaretatt. Rekonvalesen etterpå gikk også fint og jeg er veldig fornøyd med resultatet.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?