Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslogynekologene
Dyktig, kunnskapsrik og forståelsesfull
Lege: Anette Berg SkrevetAnette er utrolig dyktig, kunnskapsrik og forståelsesfull. Hun jobber meget nøye og effektivt, samtidig som hun viser empati. Det føles trygt å bli behandlet av henne, og jeg vil anbefale henne på det sterkeste.
Aldri tilbake igjen
Lege: Anette Berg SkrevetJeg har vært hos henne to ganger, skal aldri tilbake igjen.. Fikk dårlig inntrykk begge gangene, kverulerende og virker usympatisk. På mitt andre besøk hos henne så skulle jeg ta ut spiralen, jeg prøvde å forklare henne at jeg gruet meg til å ta den ut og var stresset over det. Jeg fortalte også at jeg har slitt med magesmerter en stund, men det ville hun ikke høre på. Hun røsket ut spiralen og beklagde seg etter at hun så hvor vondt det var. Styr unna!
Empatisk, kunnskapsrik og løsningsorientert
Lege: Torun Garman Clausen SkrevetTorunn Clausen er en meget dyktig gynekolog. For det første er hun varm, og det skaper fortrolighet. Undersøkelsene hennes føles ikke ubehagelige i det hele tatt. Men det viktigste er at hun er meget dyktig faglig, og oppdatert innen det siste på sitt felt. Et annet pluss er at hun husker deg fra tidligere undersøkelser og stiller spørsmål som viser at man ikke er inne til «samlebånd» undersøkelse. Anbefales
Trygg, kunnskapsrik og empatisk
Lege: Torun Garman Clausen SkrevetFaglig og teknisk flink, empatisk og menneskelig. Forklarer hva som skal gjøres og hva som er medisinsk indisert av videre undersøkelser. Anbefales!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Sverre Sand SkrevetDr. Sand fant ut at jeg var gravid utenfor livmoren, på tross av at jeg til sammen hadde vært hos 4 gynekologer som ikke kunne finne det. Han sendte meg rett til Ullevål for operasjon. Nå følger han opp svangerskapet og kunne ikke følt meg tryggere. Utrolig takknemlig for at han alltid tar seg tid og har glimt i øyet.