Oslogynekologene

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer22 69 16 0122 69 16 ...
Kirkeveien 64 A 0364 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(135)
135 vurderinger
Tilgjengelighet
(94)
94 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(114)
114 vurderinger
Service
(86)
86 vurderinger

Siste vurderinger av Oslogynekologene

Smertefullt og dårlig kommunikasjon

Lege: Anette Berg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var hos Anette ved flere anledninger grunnet celleforandringer som til slutt endte i konisering. Opplevde henne som lite informativ, brukte ingen tid på å trygge meg som var ung og ikke hadde erfaring hos gynekolog fra før. Hun var brå i bevegelsene, ga ingen forvarsel før hun førte inn ting i underlivet mitt og lyttet ikke når jeg sa fra om smerter undervegs. Hun hadde gitt for lite bedøvelse under koniseringen, og jeg fikk store smerter og brølte ukontrollert i smerte og sjokk. Det var en snill og varm sykepleier/assistent som trøstet meg og holdt meg i hånden, mens beskjeden fra Anette var "vi er snart ferdige her". På det tidspunktet var vi midt i inngrepet og smertene vedvarte til hun var ferdig. Dette var en forferdelig opplevelse, og jeg er sjokkert over at hun ikke tar en pasient på alvor når man får en slik smertereaksjon. Jeg kommer aldri tilbake til Anette, jeg får flashbacks fra den smertefulle opplevelsen og unner ingen andre å føle seg så lite sett og ivaretatt som det jeg gjorde.

Trygg, omsorgsfull og dyktig

Lege: Torun Garman Clausen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Torun er en fantastisk gynekolog! Jeg har gått til henne fast i en periode og har bare ros å komme med.

Hun er rolig, empatisk, blid og kunnskapsrik. Jeg føler meg så trygg og godt ivaretatt, i tillegg er undersøkelsene så skånsomme at jeg knapt legger merke til at det skjer.

Timene er effektive, men hun har alltid tid til spørsmål. Hun forklarer godt hvorfor hun tenker at ulik type behandling er beste løsning, men spør gjerne også hva jeg tenker og er komfortabel med.

Utrolig dyktig

Lege: Sverre Sand Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var så heldig og ble henvist til Sverre Sand da jeg var gravid i 22 og hadde risikosvangerskap. Fikk tett og god oppfølgning, han hadde empati, var morsom og veldig snill. Tok seg tid til å forklare, stille spørsmål og var dyktig. Både jeg og min mann var utrolig taknemmelig for han. Beste legen jeg har vært borti.

Flink, pasientorientert og trygg

Lege: Torun Garman Clausen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos Torun to ganger nå. Begge gangene har hun tatt meg og symptomene på alvor. Hun er rolig, hyggelig, kompetent og gjør et i utgangspunktet skummelt besøk til en hyggelig opplevelse. Håper hun aldri pensjonerer seg.

Helt fryktelig

Lege: Anette Berg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble henvist til Anette for å sette inn en hormonspiral. Hun ga meg ingen informasjon om mulige bivirkninger, selv etter at jeg spurte spesifikt om det. Disse fikk jeg bittert erfare på egen kropp senere.

Da jeg viste tegn på usikkerhet og nervøsitet når jeg satte meg opp i stolen ble jeg møtt med irritasjon og harde ord, og jeg ble tvunget til å prøve å roe meg ned på egen hånd. Det var i hvert fall ingen forståelse å hente fra henne.

Selve innsettelsen gjorde utrolig vondt, men jeg opplevde fortsatt ikke å møte noen som helst form for sympati fra henne, heller i retning av irritasjon. Opplevde at hun hadde dårlig tid, og at hun bare ville få meg ut døra. Jeg har aldri opplevd å føle meg så liten og skjør i møte med en lege.

Å lese positive anmeldelser av henne er for meg helt uforståelig. Jeg håper at jeg aldri trenger å dra tilbake, og jeg ville på det sterkeste anbefalt enhver som vurderer gynekolog å finne seg en annen enn Anette.

Klinikken er ellers pen og ren, og hun som jobber i resepsjonen er imøtekommende og vennlig.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.