Volvat Oslo - Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 22 95 75 00 22 95 75 ...
Borgenveien 2A 0370 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen

Tok meg på alvor

Lege: Lene Ramberg Skrevet

Jeg hadde mitt første møte med Dr. Ramberg i dag, det blir ikke det siste. Jeg opplevde henne som kunnskapsrik og dyktig. Hun lyttet, forsto og informerte godt. Veldig fornøyd.

Veldig fornøyd!

Lege: Pål Wiktor Skrevet

Utrolig dyktig. Første psykiateren jeg har møtt som også kan mye om kvinnehelse. Er alltid smilende og empatisk. Anbefales på det sterkeste!

Handlekraftig og trygg

Lege: Lene Ramberg Skrevet

Jeg kom til Volvat og Lene etter lang tid med frem og tilbake om PMDD kunne være årsaken til at mine problemer. Jeg avbestilte timen første gang, og lot det gå nok et år. Men det ble bare verre, og til slutt bestilte jeg ny time og gjennomførte den. Jeg var kjempenervøs for å ikke bli trodd, og hadde med masse logg av symptomer for å vise frem. Men Lene hørte meg fortelle om hvor sliten jeg var av den tilbakevendende depresjonen og angsten, og hvordan dette gikk nøyaktig i syklus med menstruasjonssyklusen. Hun foreslo med en gang antidepressiva og sa jeg skulle teste bare to mnd og komme tilbake. Den første tiden på disse pillene var den beste i mitt liv. Jeg følte meg som mitt sterke selv igjen, og fungerte endelig slik jeg ville både på jobb og privat! Det var helt fantastisk! Da jeg kom tilbake til Lene to mnd senere fortalte jeg at jeg vil forsette med samme medisin, så lenge jeg kan. Dette har forandret livet mitt, og jeg skulle så inderlig ønske fastlegene mine hadde forslått å undersøke dette i årene som har vært når jeg har vært hos dem gang etter gang med psyken min. Jeg er så glad for at jeg endelig kom meg til Volvat og til Lene!

Veldig dyktig og nøye!

Lege: Jonas Koch Skrevet

Måtte gi en solid toppkarakter til denne mannen og hans medhjelper.
Utrolig solid og nøye undersøkelse. Oppfølging før med tydelig beskjed om hvordan man skal forberede seg også!

Fantastisk gynekolog.

Lege: Lene Ramberg Skrevet

Fantastisk trygg og kunnskapsrik dame. Følte meg så ivaretatt og ble sett og hørt. Tok seg god tid til å informere. Så glad jeg fikk time hos akkurat henne. Blir ingen andre for meg heretter. Skal anbefale henne videre.