Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen
Svært misfornøyd
Lege: Hans Kristian Opøien SkrevetFor en arrogant person. Han kunne prøvd med å spørre hvorfor jeg var der. Veldig ovenfra og ned. Det var kritiserende og aggressiv kommunikasjon jevnt over i hele timen. Svært usympatisk. Journalnotatet ga samme krenkende inntrykk. Jeg fikk feilinfo om mine rettigheter til IVF i det offentlige. Rettigheter jeg faktisk hadde.
Lyttende
Lege: Lillan Jebsen SkrevetEn meget sympatisk lege. Hun tok seg tid og virket empatisk og interessert i å hjelpe på best mulig måte. Tok seg god tid og var lyttende.
Hyggelig og trygg
Lege: Trine Tromsdal SkrevetVeldig behagelig og trygg atmosfære, gjorde opplevelsen av legebesøket til noe som ikke var verken skummelt eller ubehagelig
Lite grundig
Lege: Sigrid Jore SkrevetJeg hadde skrevet en lang liste med mine symptomer og spurte om å kunne vise det til henne for å ikke glemme noe. Dette fikk jeg ikke lov til og måtte heller fortelle. Jeg var veldig utmattet og i dårlig form så klarte nok ikke å få frem alt jeg ville. Opplevde ikke undersøkelsen som grundig eller som om hun var opptatt av å hjelpe meg.
Legenotatet viste også at hun ikke hadde fått med seg hva jeg slet med og hun tok heller ikke noen blodprøver for å sjekke for revmatisk sykdom. Når man betaler 4000kr for en konsultasjon så regner jeg med at det blir tatt grundige blodprøver i hvert fall.
Fantastisk!
Lege: Linn Landrø SkrevetLinn er kunnskapsrik, effektiv og tillitsvekkende. En flink formidler. Følte meg i de beste hender fra første konsultasjon til ferdig resultat. Terningkast 6!