Volvat Oslo - Nationaltheateret

Kontakt

Telefonnummer23 68 25 0023 68 25 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Stortingsgata 30 0161 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(24)
24 vurderinger
Tilgjengelighet
(16)
16 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(20)
20 vurderinger
Service
(15)
15 vurderinger

Siste vurderinger av Volvat Oslo - Nationaltheateret

Trygg og behagelig

Lege: Trine Tromsdal Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tror de fleste er enige med meg om at en tur til gynekologen ikke er det artigste i verden. Men en ting kan jeg si til dere, Trine var veldig betryggende og forståelsesfull. Rolig og kunnskapsrik. Fikk meg til å slappe helt av og virket genuint interessert i å lytte til det jeg hadde å si. Det koster noen kr, men det er det verdt. Anbefales til alle!

Effektiv, faglig dyktig, erfaren

Lege: Anita Soland Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Da jeg endelig «kvinnet meg opp» til å bestille time var det flott med avtale allerede neste dag. Anita Soland fremsto erfaren, imøtekommende, effektiv og faglig oppdatert.

Verdt prisen.

Trygg og kunnskapsrik

Andrew Harar Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Da jeg bestemte meg for å oppsøke psykolog for behandling av min angst var jeg usikker på hvordan det ville foregå.

Det jeg møtte var en meget dyktig psykolog som bidro med kunnskap og trygghet. Andrew bidro først med den trygge samtalen rundt det som føltes vanskelig å snakke om, for deretter å hjelpe meg å møte angsten gjennom å forstå hva den dreide seg om. Dette førte til et bredere perspektiv og et forandret syn på det jeg fryktet. Etter å ha endret forholdet til angsten fokuserte Andrew på selvhjelpen, noe jeg selv personlig merker har fungert. Opplevelsen av behandlingen må sies å følelses veldig medmenneskelig. Som psykolog kan Andrew absolutt anbefales.

Dårlig kommunikasjon

Andrew Harar Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Flink faglig. Men er ikke fornøyd med oppfølgingen jeg fikk etter AD/HD - utredning. Fikk lite info om medisinene jeg startet på. Det ble forventet at jeg skulle stille spørsmålene, før jeg fikk svar på svært viktig informasjon som jeg ikke visste det var viktig å spørre om.


Kjære pasient.

Jeg beklager det inntrufne. Som psykolog overlater jeg det primært til psykiater som er den ansvarlige for å foreskrive resept å formidle medisinsk informasjon. Ønskes det tilleggsinformasjon fra meg, så supplerer jeg med det under oppfølgningen.

Etter oppstart av medisiner er oppfølging frivillig. Jeg ber da alle pasienter om å bestille en time hos meg etter 3 uker, slik at vi kan følge opp effekten av medisiner, justere doser eller vurdere annen type medisin, kartlegge og igangsette individuelt rettede intervensjoner og annet forefallende arbeid. Hvis denne informasjonen har uteblitt eller glemt, så beklager jeg inderlig for det.

Jeg håper du ellers har vært fornøyd med den korte ventetiden, raske utredningen og oppstart med medisiner. Videre, at vi sammen kan gjøre dette godt igjen. Du kan ringe meg når du får tid så skal jeg følge deg opp umiddelbart. Så håper jeg at jeg kan supplere min faglige flinkhet med bedre kommunikasjon og personlig tillit.

Beste hilsener
Andrew

Besvart av Andrew Harar

Empatisk og dyktig.

Lege: Kinia Remaut Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kinia Remaut er en flott lege. Hun fremstår som veldig empatisk, hun er lett å snakke med, og hun strekker seg for at pasienten skal bli fornøyd. Hun er også alltid i godt humør, og får meg til å føle meg trygg i behandling hos henne. Anbefaler henne gjerne videre!