Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Nationaltheateret
Effektiv, faglig dyktig, erfaren
Lege: Anita Soland SkrevetDa jeg endelig «kvinnet meg opp» til å bestille time var det flott med avtale allerede neste dag. Anita Soland fremsto erfaren, imøtekommende, effektiv og faglig oppdatert.
Verdt prisen.
Empatisk og dyktig.
Lege: Kinia Remaut SkrevetKinia Remaut er en flott lege. Hun fremstår som veldig empatisk, hun er lett å snakke med, og hun strekker seg for at pasienten skal bli fornøyd. Hun er også alltid i godt humør, og får meg til å føle meg trygg i behandling hos henne. Anbefaler henne gjerne videre!
Ikke en god opplevelse..
Lege: Stine Fremming SkrevetKald og uempatisk. Ble faktisk lei meg etter besøket og hennes kommentarer. Jeg kommer ikke tilbake..
Veldig fornøyd!
Lege: Stine Fremming SkrevetVeldig fornøyd med denne legen. Veldig flink i faget sitt og hun gjør legebesøket til en fin opplevelse.
Hun er også veldig høflig og tar pasientene på alvor.
Veldig bra!
Lege: Anita Soland SkrevetEr meget fornøyd etter konsultasjon hos dr. Soland. Hun satte seg inn i min medisinske historie og stresset ikke med tiden. Faglig fremstod hun svært dyktig. Hun fikk meg til å føle meg trygg og avslappet. Jeg har vært hos flere gynekologer og dette er klart den beste, anbefales!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?