Om vurderingeneSiste vurderinger av Sandefjord Helsepark
Toppservice, trygghet og kompetanse
Kiropraktor: Bjørn Kapperud SkrevetEn sen lørdagskveld i april 2025 måtte jeg få hjelp i forbindelse med min meniskskaden. Fikk hjelp og behandling og alt jeg måtte trenge av trøst/ord som skulle berolige meg og gjøre meg trygg mht kneet mitt. Bjørn er ikke bare imøtekommende og profesjonell, han leser behovet hos pasienten/kunden. Han er ikke redd for å bruke tiden sin ekstra når det trengs og jeg fikk være hos ham nesten 2 timer den lørdagskvelden! Det er sjeldent, mer en raritet ville jeg si. Jeg er ekstrem aktiv, digger trening og kan selv mye om "faget". Bjørn så det. Han fokuserte ikke bare på skaden min, men han så hvor fortvilet og desperat jeg var. Han betrygget meg igjen med å minne meg på at dette er bare en fase som krever en tilpasset treningsnivå. Han ville hjelpe og løfte meg opp; han er ikke bare kiropraktor. Bjørn er psykolog, PT og Coach. Han lærer bort og gir tips. Han spør. Han lytter. Det er rom for alle spørsmål relatert til "veien framover". Det er ikke bare kropp, men også sjel som trenger behandling. Vi som elsker fysisk aktivitet og trening trenger slike behandlere. Jeg har vært hos mange siste 25 år. Alle er dessverre ikke fagdyktige. Jeg har mine 10 på topp. Bjørn "havner" på den lista mi uten tvil:-) Takk Bjørn!
Jeg hadde veldig bra timer
Lege: Kristian Guttu SkrevetHan kom til og med 20 min før jobben hans begynte for å behandle meg pga. jeg måtte på jobb den dagen. Han har følgt meg kjempe bra opp. Så jeg er litt fortvilet over at jeg har mistet han som min gynekolog. Fikk greie på det av en dame som tok mine to sting i dag.
Hilsen [navn fjernet av moderator]
Alltid for sent på jobb
Lege: Kristian Guttu SkrevetBestiller alltid første time om morgenen, men ender alltid opp med å vente 15-45 minutter. Det er ikke holdbart! Skal jo rekke en jobb jeg også.
Arrogant!
Lege: Kristian Guttu SkrevetGuttu eier ikke respekt for andres tid. Alltid forsinket med en time eller mer. Da jeg siste gang tok det opp med sekretæren som var flau på hans vegne, så tok han det dårlig opp. Da han heiset meg opp i stolen så spurte han hva jeg jobbet med. Og da sa: hva skjer vi du kommer for sent? Han drev rett og slett med hersketeknikk, mens han holdt på å undersøke meg!
Kjempe dyktig!
Lege: Kristian Guttu SkrevetHar brukt Guttu i 20 år, han er alltid blid og har sans for humor. Dyktig i sin jobb! Anbefales på det sterkeste!