Spiren Fertilitetsklinikk AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Havnegata 9, Pirsenteret, inngang 2, 3. etg 7010 Trondheim

Siste vurderinger av Spiren Fertilitetsklinikk AS

Fantastisk!

Lege: Liv Bente Bergem Romundstad Skrevet

Super lege! Jeg måtte vente en god stund og jeg satt og gruet meg på venterommet, men da det endelig ble min tur glemte jeg det raskt (hun unnskyldte også for forsinkelsen både i starten og slutten av timen). Jeg får ofte en følelse av at leger ikke takler stress så bra og blir overeffektive når det blir forsinkelser, men Liv ga seg i stedet god tid, var nøye og vennlig.

Kort sagt gikk jeg inn på legekontoret stressa og nervøs og kom ut igjen fornøyd og på godt humør :)

Dyktig og empatisk

Lege: Hildegunn Stoum Skrevet

Jeg kan på det varmeste anbefale Hildegunn Stoum. Hun gav inntrykk av meget høy kompetanse, og viste stor forståelse og empati for min problemstilling. Jeg opplever er at hun er svært godt egnet til jobben sin, og det å møte mennesker i en sårbar situasjon. Dette i kombinasjon med at hun virker oppdatert og dyktig på feltet, gjorde at jeg gikk fra timen med en følelse av å være godt ivaretatt.

Helt ok

Lege: Liv Bente Bergem Romundstad Skrevet

Dette var min første gynekologitime hos Liv. Hun var relativt informativ, men følte ikke at hun hadde mye tid til meg. Ikke at jeg forventet spesialbehandling, men jeg følte at hun ville ha meg inn og ut så fort som mulig. Ellers var det helt ok, personlig går jeg nok en annen plass neste gang.

fantastisk dyktig og profesjonell

Lege: Hildegunn Stoum Skrevet

Om du er redd eller nervøs for å gå til g.u er dette uten tvil en lege å gå til. Du blir møtt på en fantastisk måte. Hun er hyggelig, vennlig og imøtekommende hvor hun tar din problemstilling på alvor. Hun forklarer på en måte som gjør at det hele virker mindre skummelt. Hun er har en behagelig væremåte som gjør at jeg føler meg lite anspent i situasjonen. Du føler deg som den eneste pasienten hun har nettopp fordi hun tar seg tid til deg og forklarer så godt at du ikke sitter igjen med spørsmål etterpå. Virkelig en profesjonell dame som fortjener all ros!

Fantastisk

Lege: Hildegunn Stoum Skrevet

Fantastisk lege og fantastisk dame. Ingen har fått meg til å føle meg så trygg og ivaretatt som Hildegunn og de øvrige ansatte ved klinikken.