Om vurderingeneSiste vurderinger av Hønefoss hudlegekontor
Misbruk av autoritet og ignorant
Lege: Elin Holthe Johnsen SkrevetPå henvisningstimen på hønefoss hudlegekontor møtte jeg hudlegen, Elin Holte Johnsen.
På konsultasjonstimen hos Elin ble hele kroppen min vurdert av talg og hudormer: Jeg er ikke en typisk pasient som ønsker å inneta medikamenter, for det kan medføre utfordringer bak det.
I sammenheng med denne timen fortalte jeg mitt problem med store kviser under huden bak nedre ryggdel og låret. Jeg fortalte om at det problamiserte det intime livet.
Elin valgte heller høre hva jeg har å si angående hva jeg har lyst til når det gjelder behandling. Fortalte henne om min misnøye til selv medisinering av medikamenter. I tillegg virket ikke hudlegen interessert i faktumet med intimlivet mitt, og omtrent ignorerte faktumet at det varierer fra periode til periode, akkurat som kviser på ansiktet.
Jeg ventet fem månender på konsultasjon hos hønefoss hudlegekontor, og møtte med ignoranse fra legen. Elin sjekket i det minste kvisene som preger meg og min kropp. Men konsultasjonstimen virket mest behagelig på grunn av hennes holdning til mitt hudproblem
DYKTIG OG TRYGG HUDLEGE
Lege: Dag Aandahl SkrevetJeg opplevde at hudlege Dag Aandahl undersøkte grundig, og at han visste hva han skulle gjøre. Jeg følte meg helt trygg på at han ville gjøre en god jobb, selv om jeg gruet meg litt. Men behandlingen var helt uten smerter. Jeg kan på det varmeste anbefale Aandahl til de som må til hudlege. Atmosfæren på legekontoret er preget av ro og orden, og damen i resepsjonen er også hyggelig og forekommende.
Ikke bra inntrykk!
Lege: Dag Aandahl SkrevetVi ble henvist fra fastlege til hudlege grunnet noen mørke føflekker på barnet vårt på 12 år. Så velger denne hudlegen å klage småsurt over både fastlegens henvisning og beskyldninger om foreldrenes unødvendige bekymring - direkte til barnet!
Denne surmulende og sytete fyren har vi vært hos for første og siste gang!
Dårlig
Lege: Elin Holthe Johnsen SkrevetTok meg ikke seriøst og det virket som hun syntes jeg var mer en plage enn en pasient hun ønsket å hjelpe
Uinteressert og nedlatende
Lege: Elin Holthe Johnsen SkrevetEtter en kjapp konklusjon på 2 minutter så fikk jeg bare nedlatende svar på spørsmål jeg hadde som at det var en selvfølge.. hun hadde bestemt seg før jeg kom.. ikke vært borti dårligere kundebehandling tidligere