Logo for Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Logo for Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Om klinikken

Privathospitalet er lokalisert på Paradis i Bergen, noen minutters kjøring fra Nesttun, plassert langs bybanen. Privathospitalet er et offentlig godkjent sykehus med moderne sykehusfasiliteter, 3 store operasjonsstuer og oppvåkning/sengeavdeling med 10 sengeplasser. Vi kan tilby overnatting for våre pasienter. Vi har medarbeidere med lang erfaring og høy faglig spisskompetanse, alle er de spesialister innen sine fagfelt.

Våre hovedfagområder er kosmetisk plastikkirurgi, hudbehandlinger, ortopedi, åreknute operasjoner og øre-nese-hals kirurgi. Privathospitalet er ISO 9001 serfifisert og ISO 14001, kvalitetsledelsessystem som kvalitetssikrer prosedyrer og ivaretar trygg pasientbehandling. Privathospitalet har et svært veletablert renommé og er ikke bare ledene i Norge, men også det største frittstående private sykehus i Norge som driver med kosmetisk kirurgi.

Gjennom mange år har vi opparbeidet et solid renommé innen kosmetisk plastikkirurgi og ansees å være blant de ledende innen plastikkirurgi på Vestlandet. Vi utfører alle former for kosmetisk og plastisk kirurgiske inngrep som eksempelvis brystforstørrelse, brystreduksjon, liposculpture (varig fettfjerning), ansiktsløftning (facelift), bodylift, kosmetiske nesekorreksjoner, operasjoner for utstående ører, øyelokkplastikker o.l.

Vi tilbyr øverste klasse av injeksjoner, trådløft, kosmetisk sykepleie med peelinger, laser behandlinger hårfjerning og kar, pigmentflekker og tatoveringsfjerning.

Privathospitalet konsulterer og opererer private pasienter, forsikringspasienter og offentlige pasienter for Helse Vest og via ordningen Fritt behandlingsvalg. Vi har også offentlig operasjonsavtale med Helse Vest siden 2001. I dag har vi løpende avtale innen nese og bihulekirurgi og medisinsk indisert plastikkirurgi. Vi har også avtale om offentlig dekkede operasjoner for åreknuter med medisinsk indikasjon. Offentlige pasienter betaler kun egenandel etter offentlige takster. Vi har god kompetanse og lang erfaring innen allergiutredning og behandling og utfører spirometri, prikktesting og gir allergivaksinasjon mot for eksempel bjørk, pollen, timotei, hund og katt.

Velkommen til Privathospitalet på Paradis.

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(138)
138 vurderinger
Tilgjengelighet
(92)
92 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(103)
103 vurderinger
Service
(98)
98 vurderinger

Siste vurderinger av Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Veldig fornøyd

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kjempe fornøyd med hvordan vi ble tatt i mot, informasjon og gjennomføring av klipp. Følte oss trygge gjennom hele prosessen. Anbefaler virkelig å bestille en konsultasjon hos Nordahl for vurdering av stramt tungebånd.

Bukplastikk

Lege: Bjørn E. Rosenberg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig fornøyd med bukplastikk, fikk en helt ny fasong på mage, midje og rygg. Nøyaktig og detaljfokusert.

Trygg og hjelpsom

Lege: Bjørn E. Rosenberg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble veldig fornøyd etter neseoperasjon. De brukte tid til å forklare meg prosessen nøye og hjalp meg i hver kontroll å forstå hvordan resultat ville bli etter tid. De har veldig mye kunnskap om hva de driver med og er veldig flinke til å operere.

Super fornøyd!!

Lege: Bjørn E. Rosenberg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tok brysproteser og fettsuging av magen hos Bjørn for 4 mnd siden og jeg er så fornøyd med både resultat og oppfølging av klinikken. Ble så godt ivaretatt både før, under og etter operasjon både av kirurg og de skjønne damene som jobber der. Har ikke hatt noe problemer eller plager, og er super fornøyd med resultatet. Anbefales virkelig!!

Trygg oppfølging supert nese resultat

Lege: Bjørn E. Rosenberg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Operert første gang innvendig i nesen pga nesetetthet i 2003 av dr Nordahl. Ble veldig åpen. I 2020 kom jeg tilbake tilbake dr Rosenborg og gjorde en kosmetisk neseoperasjon. Jeg ble møtt med forståelse og fikk god og trygg hjelp hele veien. Jeg er superfornøyd etter nese operasjonene pg kan anbefale legene som er ved klinikken. Går nå regelmessig til kontroller hos dr Nordahl for ørene mine. Jeg får alltid god hjelp og er veldig fornøyd med legene og annet personale!

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.