Logo for Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Logo for Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Om klinikken

Privathospitalet er lokalisert på Paradis i Bergen, noen minutters kjøring fra Nesttun, plassert langs bybanen. Privathospitalet er et offentlig godkjent sykehus med moderne sykehusfasiliteter, 3 store operasjonsstuer og oppvåkning/sengeavdeling med 10 sengeplasser. Vi kan tilby overnatting for våre pasienter. Vi har medarbeidere med lang erfaring og høy faglig spisskompetanse, alle er de spesialister innen sine fagfelt.

Våre hovedfagområder er kosmetisk plastikkirurgi, hudbehandlinger, ortopedi, åreknute operasjoner og øre-nese-hals kirurgi. Privathospitalet er ISO 9001 serfifisert og ISO 14001, kvalitetsledelsessystem som kvalitetssikrer prosedyrer og ivaretar trygg pasientbehandling. Privathospitalet har et svært veletablert renommé og er ikke bare ledene i Norge, men også det største frittstående private sykehus i Norge som driver med kosmetisk kirurgi.

Gjennom mange år har vi opparbeidet et solid renommé innen kosmetisk plastikkirurgi og ansees å være blant de ledende innen plastikkirurgi på Vestlandet. Vi utfører alle former for kosmetisk og plastisk kirurgiske inngrep som eksempelvis brystforstørrelse, brystreduksjon, liposculpture (varig fettfjerning), ansiktsløftning (facelift), bodylift, kosmetiske nesekorreksjoner, operasjoner for utstående ører, øyelokkplastikker o.l.

Vi tilbyr øverste klasse av injeksjoner, trådløft, kosmetisk sykepleie med peelinger, laser behandlinger hårfjerning og kar, pigmentflekker og tatoveringsfjerning.

Privathospitalet konsulterer og opererer private pasienter, forsikringspasienter og offentlige pasienter for Helse Vest og via ordningen Fritt behandlingsvalg. Vi har også offentlig operasjonsavtale med Helse Vest siden 2001. I dag har vi løpende avtale innen nese og bihulekirurgi og medisinsk indisert plastikkirurgi. Vi har også avtale om offentlig dekkede operasjoner for åreknuter med medisinsk indikasjon. Offentlige pasienter betaler kun egenandel etter offentlige takster. Vi har god kompetanse og lang erfaring innen allergiutredning og behandling og utfører spirometri, prikktesting og gir allergivaksinasjon mot for eksempel bjørk, pollen, timotei, hund og katt.

Velkommen til Privathospitalet på Paradis.

Kontakt

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(120)
120 vurderinger
Tilgjengelighet
(78)
78 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(88)
88 vurderinger
Service
(83)
83 vurderinger

Siste vurderinger av Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Dyktig og kunnskapsrik

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter 1 år med tette bihuler, ble jeg henvist til Dr. Nordahl.
Jeg kom raskt til og kort tid etter var jeg operert.
Går nå til jevnlige kontroller og føler meg vel ivaretatt.

Flott og imøtekommende lege

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg og to av mine barn har gått til dr.Nordahl i flere år og allergi-vaksinert oss. Vi har alle sammen blitt tatt imot med en førsteklasses behandling. I og med at dette er en behandling som pågår over flere år så føler vi alle at vi har blitt godt kjent med alle som jobber på Privat hospitalet, men vi har som sagt alltid blitt behandlet av dr.Nordahl, og fått et ekstra godt forhold til han. Han er en lege som bryr seg om sine pasienter. Jeg kan virkelig anbefale han på det varmeste.

Meget trygt og god oppfølging

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt operasjon og oppfølging i nese. Jeg er veldig fornøyd fra første konsultasjon. Behandler bruker god tid på å forklare. Føler meg godt ivaretatt, og fulgt opp. Behandler oppfordrer meg til å ta kontakt om det skulle være noe.

Enestående kirurg på Vestlandet

Lege: Bjørn E. Rosenberg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Bjørn E. Rosenberg er en enestående kirurg som har korrigert en tidligere neseoperasjon for meg. For 10 år siden opererte jeg nesen og valgte en kirurg basert på pris og fikk da et resultat som var bra der og da. Med tiden begynte noe å flytte på seg inni nesen, jeg fikk mer plager, og opplevde at nesen så mer kunstig ut. Jeg besluttet derfor at en konsultasjon med nesespesislist kunne vært nyttig. Etter mye research fant jeg at den beste på vestlandssiden var Dr. Bjørn E. Rosenberg. Nå, et halvt år etter operasjonen, kan jeg med hånden på hjerte si at jeg ikke kunne vært mer fornøyd! Fra dag én har Rosenberg vært profesjonell, ærlig og imøtekommende. Jeg har følt meg trygg på at han ønsket det beste for meg og mine innspill har blitt hørt. I dag har jeg et resultat som er helt naturlig og passer mitt fjes. Jeg er ubeskrivelig glad for at jeg valgte Rosenberg som min nesekirurg, selv om det kostet noe mer. Anbefaler alle som vurderer denne type kirurgi å ta en konsultasjon med Rosenberg, han er tydelig spesialist i sitt fagfelt.

Fantastisk oppfølging og behandler

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært mye plaget med ØNH problematikk, og har hatt behov for kirugi og har jevnlig opp igjennom hatt kontakt med Stein Helge. Jeg har alltid blitt fulgt svært godt opp, og fått den hjelp jeg har trengt enten av han, eller hans kolleger. Han er rask og effektiv og tar tak i det som er problemet, og legger frem tydlige planer over ting som kan prøves ut og alternativer for behandlinger. Jeg føler meg alltid prioritert og får hjelp, direkte og oppklarende. Kort ventetid og rask oppfølging. Han tar seg tid uansett hvor travelt han måtte ha det til å svare på spørsmål jeg måtte ha. Anbefaler Fana medisinske, kort ventid og god oppfølging!

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.