Profilbilde

Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Profilbilde

Om klinikken

Privathospitalet er lokalisert på Paradis i Bergen, noen minutters kjøring fra Nesttun, plassert langs bybanen. Privathospitalet er et offentlig godkjent sykehus med moderne sykehusfasiliteter, 3 store operasjonsstuer og oppvåkning/sengeavdeling med 10 sengeplasser. Vi kan tilby overnatting for våre pasienter. Vi har medarbeidere med lang erfaring og høy faglig spisskompetanse, alle er de spesialister innen sine fagfelt.

Våre hovedfagområder er kosmetisk plastikkirurgi, hudbehandlinger, ortopedi, åreknute operasjoner og øre-nese-hals kirurgi. Privathospitalet er ISO 9001 serfifisert og ISO 14001, kvalitetsledelsessystem som kvalitetssikrer prosedyrer og ivaretar trygg pasientbehandling. Privathospitalet har et svært veletablert renommé og er ikke bare ledene i Norge, men også det største frittstående private sykehus i Norge som driver med kosmetisk kirurgi.

Gjennom mange år har vi opparbeidet et solid renommé innen kosmetisk plastikkirurgi og ansees å være blant de ledende innen plastikkirurgi på Vestlandet. Vi utfører alle former for kosmetisk og plastisk kirurgiske inngrep som eksempelvis brystforstørrelse, brystreduksjon, liposculpture (varig fettfjerning), ansiktsløftning (facelift), bodylift, kosmetiske nesekorreksjoner, operasjoner for utstående ører, øyelokkplastikker o.l.

Vi tilbyr øverste klasse av injeksjoner, trådløft, kosmetisk sykepleie med peelinger, laser behandlinger hårfjerning og kar, pigmentflekker og tatoveringsfjerning.

Privathospitalet konsulterer og opererer private pasienter, forsikringspasienter og offentlige pasienter for Helse Vest og via ordningen Fritt behandlingsvalg. Vi har også offentlig operasjonsavtale med Helse Vest siden 2001. I dag har vi løpende avtale innen nese og bihulekirurgi og medisinsk indisert plastikkirurgi. Vi har også avtale om offentlig dekkede operasjoner for åreknuter med medisinsk indikasjon. Offentlige pasienter betaler kun egenandel etter offentlige takster. Vi har god kompetanse og lang erfaring innen allergiutredning og behandling og utfører spirometri, prikktesting og gir allergivaksinasjon mot for eksempel bjørk, pollen, timotei, hund og katt.

Velkommen til Privathospitalet på Paradis.

Kontakt

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(91)
91 vurderinger
Tilgjengelighet
(60)
60 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(67)
67 vurderinger
Service
(62)
62 vurderinger

Siste vurderinger av Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Veldig dyktig kirurg

Lege: Bjørn E. Rosenberg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble operert med veldig godt resultat. Flink og dyktig kirurg som lytter til hva pasienten ønsker. Anbefales!

Sjeldent nøye konsultasjon

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har aldri følt meg så godt ivaretatt hos en lege før.
Legen tar seg tid og lytter til pasienten. Dette resulterer i avdekning av problemer som er til stor hjelp for meg.

Jeg har fått hjelp med krystallsyke og nå tinitus og nedsatt hørsel

Utmerket!

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk utført et kombinasjonsinngrep, septorhinoplasty. Dr. Nordahl gjorde en fantastisk jobb, og etter langvarige plager med blant annet nesetetthet, kan jeg endelig puste som normalt igjen. En utmerket gjennomføring av en meget dyktig kirurg. Veldig god oppfølging både i forkant og etterkant av operasjonen. Vil på det varmeste anbefale Dr. Nordahl.

Utmerket!

Lege: Bjørn E. Rosenberg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk gjennomført et kombinasjonsinngrep; septorhinoplasty, med korreksjon av neseskillevegg, samt ytre form på nesen. Dr. Rosenberg gjorde en fantastisk jobb, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Resultatet ble nøyaktig som forespeilet - om ikke bedre. En utmerket gjennomføring av en meget dyktig kirurg. Vil på det varmeste anbefale Dr. Rosenberg for neseplastikk.

Dyktig, hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg gruet meg til operasjon av mandelene, men ble møtt av en dyktig og trygg lege som beroliget meg. Rask og effektiv lege som fortalte hele tiden hva han gjorde, og det gjorde meg trygg. Jeg reiste fra Arendal for å ta denne operasjonen med laser, og jeg er glad jeg slapp kirugisk inngrep. Så topp score til Fana medisinske senter og Stein Helge Glad Nordahl.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.