Siste vurderinger av Oslo jordmor og kvinnesenter
Beste gynekologen
Lege: Mette Renden SkrevetMette er den beste gynekologen jeg noensinne har møtt. Hun er direkte og profesjonell. I tillegg er hennes forklaringer om kvinners- problemer og helse kritiske og reflektert.
Rolig, vennlig og kunnskapsrik
Lege: Mette Renden SkrevetDenne legen kan anbefales på det varmeste! Hun er lyttende, vennlig og stresser ikke. Hun er varsom og følger opp på en god måte. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd :)
Trygg kunnskapsrik varm
Lege: Stina Dyning SkrevetSuper profesionell Lege: lytter, forklarer, ikke lar deg å gå uten ubesvarte spørsmål. Kan ikke være mer fornøyd!
Rolig, interessert og dyktig
Lege: Stina Dyning SkrevetJeg hadde en veldig god opplevelse hos Stina som både lyttet interessert, er forståelsesfull og hadde god tid til både samtale og undersøkelse. Hun fremstår kunnskapsrik, tillitsfull og trygg. Veldig fornøyd!
God behandling men dårlig oppfølging
Lege: Mette Renden SkrevetJeg har vært pasient ved Oslo jordmord og kvinneklinikk et par ganger nå. Hver gang har jeg fått dårlig oppfølging i etterkant. Dette innebærer kommunikasjonssvikt fra deres side og at jeg som pasient må mase fordi ikke de følger opp sine pasienter! Behandlingen i og for seg er Ok. De er veldig hyggelige når du først er der. Men da dette er en privat klinikk forventer man litt bedre service og ikke minst at de oppfører seg profesjonelt !!