Bestill time

Logo for Akutt Kiropraktikk

Bestill time

I dag 14. nov I morgen 15. nov Søn 16. nov Man 17. nov Tir 18. nov

Om

Akutt kiropraktikk ble etablert i 2003 og re-organisert 2021. Vi har hjulpet pasienter til en bedre helse i over 20 år. Som kiropraktor i Oslo sentrum er det vår rolle å diagnostiserer og behandle muskel og skjelettplager. Vi er en viktig bidragsyter for å holde våre pasienter i bevegelse slik at de kan jobbe, drive med sport og på annen måte holde samfunnets hjul i bevegelse. Med vår faglige og erfaringsbaserte ekspertise, kan du være trygg på at du vil bli godt ivaretatt - Velkommen!

• Profilbilde av kiropraktor Jostein Rommetveit
  • Profilbilde av kiropraktor Frode Vivot Sørholt
  • Profilbilde av kiropraktor Ishtiak Zahid

Siste vurderinger av Akutt Kiropraktikk

Imøtekommende og kunnskapsrik

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Dette var mitt første møte med kiropraktor, og jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg fikk. Skulle kanskje ønske jeg fikk litt flere justeringer per time, men det føles som jeg har hatt effekt av det jeg har fått, så kan egentlig ikke klage.

Vennlig personlig serviceinnstilt

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Fleksibel og god oppfølgning i en til tider stressende hverdag for pasienten. Nær offentlig kommunikasjon

Dyktig og effektiv

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Kiropraktoren var utrolig dyktig, morsom og skapte en trygg og behagelig atmosfære fra første stund. Han forklarte alt på en forståelig måte og fikk meg til å slappe helt av under behandlingen. Jeg hadde hatt smerter i tre uker som ikke ville gi seg, men etter én time hos ham forsvant de helt, det føltes nesten som et mirakel! Det merkes tydelig at han virkelig kan faget sitt og bryr seg om pasientene sine. Jeg følte meg både ivaretatt og trygg hele veien. Jeg kommer absolutt tilbake og anbefaler ham på det varmeste til alle som trenger hjelp!

Trygg hyggelig og uhøytidelig

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Oppsøkte hjelp da jeg hadde gått i måneder med en nakke som ble stivere og stivere. Til slutt oppsøkte jeg Akutt Kiropraktikk og fikk time i løpet av noen minutter! Møtte opp og ble tatt imot av en meget hyggelig og uhøytidelig Kiropraktor som i første behandling fikk løst godt opp i nakken! Har nå gått noen ganger og er nesten helt symptomfri.

Rask og effektiv kvalitets behandling

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Frode har behandlet meg over lenge tid, og til tider skutt i helger og ferier. Alltid fleksibel og løser problemet for meg raskt og effektivt