Siste vurderinger av Kiropraktorgruppen Stovner
Kjempe flink.
Kiropraktor: Sze Yen Ho SkrevetKjempe flink, vennlig og hyggelig.
Gir god behandling, føler meg mye bedre hver gang jeg får behandling hos SZe. Anbefaler 100%
Profesjonell
Kiropraktor: Sze Yen Ho SkrevetFørste gang jeg var hos henne var på grunn av smerter i nakken , jeg ble bedre , så fikk jeg problemer med ryggen, den låste seg helt jeg kunne så vidt gå , hadde store smerter , men etter flere smertefulle behandlingen følte meg mye bedre , jeg går fortsatt til behandling . Hun er kjempe flink kiropraktor. Jeg er så takknemlig for at smertene har blitt mindre og jeg kan bedre .
Trygg og kunnskapsrik
Kiropraktor: Sze Yen Ho SkrevetJeg er kjempe fornøyd med kiropraktor Sze Yen Ho. Hun hjalp med smerter i ryggraden og naken, samt kom med gode råd og tips! Opplevde henne som svært profesjonell - kunnskapsrik og hyggelig! Anbefaler denne kiropraktoren på det varmeste og skal selv bare til henne i tilfelle smertene vender tilbake!
En redder i nøden
Kiropraktor: Sze Yen Ho SkrevetHyggelig og profesjonell . Kom til henne med noe som skulle vise seg å være en låsning i brystryggen . Utrolig smertefult. Behandlingen var vond , men veldig effektiv.Pgr av store smerter så hadde jeg store problemer med å puste normalt . Etter allerede første behandling så merket jeg stor bedring. Skal ha noen behandlinger til, så dette vil nok gå bra. Kan virkelig anbefale henne