Om vurderingeneSiste vurderinger av Apexklinikken
Grundig, forståelsesfull og kunnskapsrik
Fysioterapeut: Nikolai Hansen Bjerkestrand SkrevetJeg har full tilitt til Nikolai. Jeg blir alltid møtt med forståelse, respekt og en nøye undersøkelse før vi sammen kommer frem til tydlige rettningslinjer for veien til å raskest mulig kommer 100% tilbake.
Nikolai er alltid informativ og motiverende både på fysisk og mentalt plan.
Mannen å oppsøke ved plager.
Fysioterapeut: Nikolai Hansen Bjerkestrand SkrevetSom aktiv idrettsutøver har jeg hatt mange skader og smeller gjennom barndom og ungdomsliv.
Jeg har oppsøkt mange behandlere, men det nivået Nikolai leverer har så langt overgått alle jeg har vært hos tidligere. Han tar alle skader og vondter med 100% seriøsitet og er genuint opptatt av at man skal kunne fikse problemet. Dette har ført til at Nikolai har blitt en fysio jeg besøker hver gang noe ikke stemmer og jeg opplever alltid at vi finner et svar når han undersøker. Min oppfatning er at han er meget kompetent når det kommer til både ultralyd og trykkbølge behandling. Noe som gjør at om han kommer med en teori om hva problemet kan være og hvordan vi behandler det så stoler jeg på det han sier uten å nøle.
God og trygg oppfølging
Fysioterapeut: Nikolai Hansen Bjerkestrand SkrevetOver mange år har Nikolai gitt meg den hjelpen jeg har trengt rundt ulike idrettsskader. Har aldri vært i tvil på at hjelpen jeg har fått til ulike skader har vært optimal.
Thorough, knowledgeable, and friendly
Fysioterapeut: Nikolai Hansen Bjerkestrand SkrevetNikolai is excellent! He is extremely thorough in his examinations, no matter what injury I’ve come in with. As an avid runner, he has given me a running-specific strength training plan focused on injury prevention, which has made a real difference for me.
He is very knowledgeable and takes the time to clearly explain what he is assessing during each exam and what he is looking for, which makes the whole process easy to understand.
Before a 50K race, I rolled my ankle, and Nikolai gave me practical advice and taped it in a way that helped prevent further rolling. I genuinely don’t think I would have been able to finish the race without his support leading up to it.
I highly recommend Nikolai to anyone looking for a skilled, thorough, and supportive physio, he is the best!
Profesjonell fysioterapeut med høy kompetanse
Fysioterapeut: Nikolai Hansen Bjerkestrand SkrevetNikolai har hjulpet meg med opptrening etter kneoperasjon og med behandling av belastningskade i en skulder. Han tar seg god tid og gjennomfører grundig undersøkelse og anamnese før oppstart. Oppfølgingen har bestått av både direkte behandling og egenøvelser skreddersydd etter min kropp og mitt utgangspunkt. Alt i alt en veldig profesjonell behandler som er faglig oppdatert og tilbyr god oppfølging.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?