Om vurderingeneSiste vurderinger av Ullevål Kiropraktorklinikk
Dyktig og seriøs oppfølging
Kiropraktor: Espen Aag Holth SkrevetVeldig fornøyd med oppfølging av langvarig skade. Med hjelp av Espen har jeg fått grundig oppfølging, større forståelse for skaden og av hvordan sikre rett progresjon. Espen gir gode råd og sammen med en systematisk behandlingsplan har dette vært av uvurderlig verdi.
Fokus på helhet
Kiropraktor: Espen Aag Holth SkrevetEspen er empatisk lyttende og kunnskapsrik. Han gir gode forklaringer og har et verdifullt syn på helhet - jeg følte meg veldig sett og ivaretatt. Det aller viktigste; øvelsene jeg fikk av han fikk meg frisk! Anbefales!
Anbefales
Kiropraktor: Espen Aag Holth SkrevetEspen er en veldig flink og trygg kiropraktor med masse kunnskap. Jeg følte meg godt ivaretatt og anbefaler han på det sterkeste.
Ekstremt kunnskapsrik
Kiropraktor: Espen Aag Holth SkrevetEspen er en ekstremt kunnskapsrik kiropraktor som hjalp meg med skade i foten. Han veiledet meg, og fulgte meg opp helt til jeg var frisk. Viktig å legge til at Espen er svært omgjengelig, og er en utrolig hyggelig fyr. Anbefales på det sterkeste.
Veldig flink og seriøs kiropraktor
Kiropraktor: Espen Aag Holth SkrevetEspen er en kjempehyggelig, veldig flink og seriøs kiropraktor som alltid lytter til det jeg har å si om plagene mine. Han hjelper meg med å løse opp i nakke, rygg, korsrygg og med smertene pga. plantar fascitt. Kroppen føles mye «lettere» etter en behandling hos Espen. Anbefaler han på det sterkeste