Aleris Majorstuen

Kontakt

Telefonnummer23 19 50 5023 19 50 ...
Sørkedalsveien 10B 0369 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(38)
38 vurderinger
Tilgjengelighet
(26)
26 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(37)
37 vurderinger
Service
(27)
27 vurderinger

Siste vurderinger av Aleris Majorstuen

Ikke så fornøyd

Lege: Nils Lykke Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Utførte bukplastikk hos Nils Lykke for to år siden. Det ble fjernet for lite hud og jeg har fått et grusomt og sjenerende arr under navlen, det ser ut som huden under navlen er klippet i to. Opplevde han som veldig rask og kanskje ikke så nøyaktig? Er dessverre ikke så fornøyd.

Dyktighet, tillit og god faglig kompetanse

Lege: Alfred Arvesen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt smerter i benet som følge av avrevet lårmuskel og hovedsenen i benet etter fall på isen, 8 år siden. 3 operasjoner, og fremdeles mye smerter og hevelser i benet.
Ved undersøkelse/ ultralyd, av karkirurg Alfred Arvesen, som forklarte grundig til meg, hva han så, og hva som kunne gjøres, fikk jeg en veldig god opplevelse, av hva denne dyktige legen kunne gjøre med mitt problem.
Vi avtalte behandlingstid, og denne ble utført for 5 uker siden. Var i dag til etterkontroll, og med ultralyd for å se hvordan dette så ut nå etter kort tid, jeg så takknemlig og fornøyd, hva han utførte med laser, og at dette med litt lenger tid vil bli 100 % bra.

Dyktig og lyttende

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble mottatt av en lydhør og empatisk kirurg som tålmodig ga meg all informasjon både ved første gangs besøk og når jeg senere ringte henne.
Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen.
Mest verdsatte jeg hennes oppriktighet og evne til å se akkurat mine behov. Orhagen er svært dyktig og jeg er meget fornøyd med resultatet.

En helt fantastisk dyktig og varm lege

Lege: Ole Aleksander Jonsbu Dyrkorn Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dyrkorn er et unikum av en lege såvel som medmenneske. Der andre leger bare ga opp og ikke kunne tilby noen hjelp, var han en bauta og livreddende engel som sa at han ikke ville gi seg før vi fant en behandling som virket.

Heldigvis virket behandlingen med én gang. Jeg er evig takknemlig for den hjelpen han har gitt meg. Den forandret mitt liv.

Intimkirurgi hos Andreas Svee. Anbefales på det sterkeste

Lege: Andreas Svee Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har nylig hatt intimkirurgi til Andreas. Andreas har skilt seg ut fra andre kirurger jeg har hatt kosmetisk kirurgi til. Har både vært hos klinikk i utlandet og i Norge der jeg har hatt kosmetiske operasjoner.
Min erfaring er at selv om det er veldig mange som er dyktige i hva dem gjør, er det ikke like mange som vet hvordan man skal ta vare på pasientene og få dem til å føle seg trygge under hele prosessen fra start til slutt. Da jeg har blitt operert tidligere har det ikke vært spørsmål om etterkontroller, og blitt møtt med arroganse om det har vært noe etter operasjon som ikke ble slik jeg tenkte. Men Andreas har strekt seg langt for at jeg har skulle følt meg trygg og ivaretatt under hele prosessen. Han og resten av teamet hans har virkelig vært fantastiske!

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.