Sandvika Nevrosenter AS

Kontakt

Telefonnummer67 52 20 8067 52 20 ...
Sandviksveien 178 1337 Sandvika
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(30)
30 vurderinger
Tilgjengelighet
(16)
16 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(25)
25 vurderinger
Service
(14)
14 vurderinger

Siste vurderinger av Sandvika Nevrosenter AS

Ingen over, ingen ved siden av!

Lege: Kristine Bodding Gjendemsjø Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Gjendemsjø er den beste legen jeg noensinne har vært hos! Ingen over, og ingen ved siden av.
Endte opp hos Sandvika Nevrosenter etter utallige forsøk på å utrede en langvarig, men plutselig sykdom som jeg hadde gått med over et år nå.

Etter utallige møter med spesialister innenfor alle mulige kliniske spesialiseringer (nevrologer, hjertespesialister, indremedisinere osv...) så hadde jeg nesten gitt opp. Den ene etter den andre følte jeg allerede hadde bestemt seg før jeg gikk inn i rommet, og de fulgte aldri opp, og fikk aldri inntrykket at noen faktisk ville løse problemet mitt med mindre deres forutinntatte diagnoser ikke stemte (ble en del av mølja på en måte). De manglet et totaltbilde alltid. Et møte med Dr. Gjendemsjø forandret alt.

Hun tar deg ekstremt seriøst, og selv om en selv er dårlig til å beskrive symptomer og glemmer å nevne masse, så graver hun og graver til hun får tak i det.
Hun går ut av sin vei for å rydde opp i andre leger sine "ugrundigheter" og mangel på totalbilde av sykdommen, mildt sagt. Hun er ekstremt saklig, effektiv, og får inntrykk av at hun er en nevrolog i verdensklasse.

Jeg er fortsatt under behandling hos henne i skrivende stund da sykdomsbildet mitt mildt sagt er komplisert, og selv om det til slutt skulle ende med at vi ikke finner ut av hva det er så er det 100% verdt pengene, og mer til! Den psykiske boosten jeg fikk av at noen tok meg så seriøst, og den tryggheten man får av en så grundig utredning er vanskelig å beskrive. Men da vet jeg uansett med sikkerhet at det ikke er mer å gjøre. Jeg følte meg bedre bare ved å ha konsultasjoner hos henne. Det tror jeg ikke mange andre kan skryte på seg å få til.

Nå har jeg ikke vært hos noen andre enn henne på Sandvika Nevro, men jeg tror Sandvika Nevrosenter generelt er en samling av spesialister som faktisk genuint ønsker å hjelpe, og som tar yrket sitt VELDIG seriøst.

Takk Dr. Gjendemsjø!

Kunnskapsrik og ga trygghet

Lege: Øistein Ramleth Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble henvist til Øistein Ramleth via Gjensidige forsikring og måten han har tatt i mot meg på er fantastisk. Øistein tar seg god tid, dette gjelder også telefonsamtalene vi har hatt.
Øistein har i en meget vanskelig tid/situasjon hjulpet meg på en flott måte.
Grundige undersøkellser med videre henvisnig til Rikshospitalet for en endelig svar.
Jeg vil med dette gi Øistein de aller beste anbefalinger.

Hyggelig , trygg , rolig , sympatisk

Lege: Marina Manske Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Et meget hyggelig møte med en som virkelig lyttet og noterte . Sympatisk og profesjonell . Tok seg god tid til å både lytte og forklare . Følte meg meget godt ivaretatt . Takk

Trygg og imøtekommende

Lege: Marina Manske Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg følte meg svært godt ivaretatt. Hun tok mine smerter på alvor, og henviste meg til videre undersøkelse på nevrologisk avdeling Ullevål. Der jeg dagen etter fikk komme til.

Arrogant og lite empati

Lege: Elena D. Pedersen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble overført til Elena Pedersen da min tidligere nevrolog, som jeg var svært fornøyd med, sluttet her. Opplever dessverre at hun er lite vennlig, til tider nedlatende og arrogant og har lite tid til pasienten. Hun setter botox for migrenen min, med varierende resultat. Forlater alltid timen min med en følelse av at jeg har "brukt" av hennes tid, selv om jeg max er der inne 15 minutter.