Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Tromsø
Trygg og tillitsvekkende
Lege: Astrid S. Berntsen SkrevetAstrid fremstår som meget kompetent og dyktig! Hun møtte meg på en varm og profesjonell måte som gjorde at jeg følte meg svært trygg gjennom hele prosessen. Hun forklarte inngrepet konkret og godt i forkant, og oppfølgingen i etterkant har vært helt super! Hun har svart på evt spørsmål fortløpende, og har vært veldig tilgjengelig pr tlf. Jeg kan varmt anbefale henne som kirurg!
Proft fra A-Å
Lege: Ingo Spauke SkrevetDette var min aller første operasjon.
God skriftlig informasjon om operasjon oversendt i forkant.
God og utfyllende informasjon både i forkant og i etterkant av operasjonen fra både ortoped og anestesi.
Svært god behandling fra sykepleierne hele veien.
Følte meg godt ivaretatt og trygg hele tiden.
Veldig fornøyd
Lege: Astrid S. Berntsen SkrevetJeg er utrolig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos Astrid. Hun fremstår som svært dyktig, profesjonell og omsorgsfull, og jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen, fra første konsultasjon, til operasjon og tiden etter.
Astrid tok seg god tid til å lytte til mine ønsker og behov, man føler seg sett, og hun var flink til å forklare både inngrepet og hva jeg kunne forvente på en tydelig og betryggende måte. Jeg opplevde henne som genuint engasjert i at jeg skulle få et best mulig resultat.
Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen og resultatet, og jeg kan varmt anbefale Astrid videre.
En utrolig dyktig og trygg kirurg
Lege: Astrid S. Berntsen SkrevetJeg er utrolig fornøyd med opplevelsen min og kan virkelig anbefale henne! Hun er en svært dyktig lege, både faglig og i måten hun får deg til å føle deg trygg og ivaretatt som pasient. Hun tok seg alltid tid til å svare på spørsmålene mine, og jeg følte meg trygg på at jeg var i veldig kompetente hender gjennom hele prosessen.
Jeg gjennomførte en bukplastikk, og selv om det bare har gått tre uker og jeg fortsatt ikke kan se det helt endelige resultatet, er jeg allerede utrolig fornøyd med det jeg ser!
Oppfølgingen etter operasjonen har også vært fantastisk. Jeg hadde kontakt med henne hver dag, og hun var alltid tilgjengelig og svarte på spørsmålene mine. Det har gitt meg en ekstra trygghet i tiden etter operasjonen.
Jeg er veldig takknemlig for både resultatet og måten jeg har blitt fulgt opp på, og jeg kan anbefale henne på det varmeste!
Kunnskapsrig og grundig
Lege: Ali Hajimirsadeghi SkrevetHyggelig og grundig med familiehistorie og familisituasjon. Grundig om livssituasjon, kosthold, helse og aktivitet.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?