Om vurderingeneSiste vurderinger av Bergen Øyelegesenter
Trygg og sikker
Lege: Ole Kjeka SkrevetJeg var til konsultasjon for operere grå stær. Dr. Kjeka ga meg et godt inntrykk. Var skeptisk pga av tidligere anmeldelser, men ble positivt overrasket. Han forklarte tydelig, og svare på spørsmål jeg hadde. Absolutt å anbefale denne legen.
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Vibeke Birkeland SkrevetFølte meg virkelig godt ivaretatt og fikk veldig raskt all den hjelpen jeg trengte. Vennlig lege som forklarte godt og satt i gang prosessen umiddelbart.
Dyktig og profesjonell!
Lege: Jan Askvik SkrevetBle henvist til gråstær operasjon, og fikk veldig fin informasjon på forhånd, som gav meg tillit og trygghet, og gjorde at jeg overhodet ikke bekymret meg før operasjonen. Den ble også gjennomført på en trygg og grei måte for meg, smertefri og med en hyggelig atmosfære! Kan anbefales på det varmeste!
Dyktig og profesjonell!
Lege: Vibeke Birkeland SkrevetKan anbefales på det varmeste! Dyktig og handlekraftig. Som hennes pasient over mange år pga diabetes1, føler jeg meg trygg på at jeg er i de beste hender. Tydelig klar, og dyktig! I tillegg kan det også nevnes at hun er positiv og alltid godt humør!
Dyktig lege
Lege: Ole Kjeka SkrevetSer tidligere vurderinger av øyelege Kjeka og jeg forstår ikke at det er samme legen vi er hos. Har vært hos han mange ganger, senest i går. Han forklarer alt han gjør på en forståelig måte. Jeg oppfatter han ikke arrogant. En dyktig lege som vet hva han gjør, er min oppfatning.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?