Logo for Romerike Spesialistklinikk - ØNH

Romerike Spesialistklinikk - ØNH

Logo for Romerike Spesialistklinikk - ØNH

Om

Romerike Spesialistklinikk ligger sentralt i Lillestrøm, i Romerike Helsebygg, og er en del av Spesialistklinikkene AS – en kjede av private ØNH-klinikker med avdelinger i Lillestrøm, Lysaker, Bergen og Trondheim. Vårt team består av ØNH-spesialister og tannleger med lang erfaring fra både offentlig og privat sektor.

Klinikken tilbyr poliklinisk utredning og behandling av alle typer øre-nese-hals-plager, inkludert bihuleproblemer, stemmebånds- og halsplager, nedsatt hørsel, svimmelhet, tinnitus og søvnproblemer. I tillegg har vi tannavdelingen som utfører et bredt spekter av tannbehandlinger for både barn og voksne, og vi legger vekt på å skape en trygg og god opplevelse – også for pasienter med tannlegeskrekk.

Hos Romerike Spesialistklinikk er det mulig å få time privat uten henvisning fra fastlege, og vi har fokus på kort ventetid.

Se gjerne på vår hjemmeside for mer informasjon om vårt behandlingstilbud, eller ring oss på 63 79 66 33.

Siste vurderinger av Romerike Spesialistklinikk - ØNH

Faglig dyktig

Lege: Farooq Maqsood Skrevet

Fglig dyktig, imøtekommende, tar pasienten på alvor, utfører tilleggsundersøkelse/prøver på samme konsultasjon.