Om vurderingeneSiste vurderinger av Sentrum Øre Nese Hals
Lite faglig interessert
Lege: Thorarinn Ørn Sævarsson SkrevetHar fått følgesykdommer av corona, bl.a. forvrengning av lukt og smak. Legen visste ikke noe om dette, og var heller ikke interessert i å lære/høre/finne ut av det. Dette er er område ØNH-spesialister jobber med, og også en følgeskade etter kreft, så jeg synes det er en merkelig slapp holdning av en spesialist.
Imøtekommende, forklarende og lyttende!
Lege: Thorarinn Ørn Sævarsson SkrevetVeldig hyggelig og forekommende lege, blid og vennlig. Det var meget lett å få tillit til ham, og i tillegg er han islending! Det er flott! Som islendinger flest, virket han som han så absolutt kan sin spesialitet. Topp lege!
Helt perfekt!
Lege: Thorarinn Ørn Sævarsson SkrevetDenne legen er helt perfekt! Toppkarakter på alle punkt. Veldig fornøyd! God service, lyttende og lett å kommunisere med.
Humørsyk og lite profesjonell
Lege: Thorarinn Ørn Sævarsson SkrevetVar veldig hyggelig i begynnelsen, men ble sur når jeg ville vente med høreapparat, og en gang var jeg så uheldig å si noe han ikke likte, da ga han beskjed om at jeg ikke trengte å komme tilbake, noe slikt har jeg aldri hørt fra en lege før, ble ganske sjokka over oppførselen
Uinteressert
Lege: Thorarinn Ørn Sævarsson SkrevetEr mest opptatt av hva som begrenser og som ikke er mulig for å slippe å måtte gjøre noe ekstraarbeid. Før da Kræmer drev så var det omvendt. Da ville de i allefall se hva som kunne gjøres. Thorainn ser mest på hva kan man si for å få slippe.